ben tablet almayı düşünüyorum ve androide yeni geçeceğim şu ana kadar android bilgim sıfır sitelerde dolaşırken android rom ve root diye şeyler varmış bunlar sürümü mü değiştiriyo yani ben mesela tableti alınca 2.3.4 rom kursam tablet android 2.3.4 mü olacak şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerYeni bir sistem olduğu için belki böyle sorunlar olabilir uygulamalar konusunda ama daha Android İcs kullanma şansı bulamadığım için bir şey diyemem
Yani bir sorun çıkartmaz bana çıkartsada 2.3 romu fln yüklerim olur yanikardeş oyunlar şu anda android 4.0 a uygun değil ama en fazla 2-3 ay içinde hepsini uyarlarlar 4.0 merak etme
android 4.0 şu anda çok yagın değil ama yakında bi çok telefona güncelleme gelecek, yeni telefonlar,tabletler çıkacak ve oyun üreticileride 4.0 a uygun uyarlamaları mecbur yapacak
yaa dediğim gibi en fazla 3 ay içinde herşeyi 4.0 uyumlu hale getirirler ondan sonrada bi sıkıntın olmaz
2.3 romuna dönmen biraz zor çünkü bunun için senin alacağın tablete uygun yapılmış bir 2.3 romu bulman lazım ki bu da çok zor hatta şimdilik imkansız bile diyebilirim
ama dediğim gibi en fazla 3 ay
o tablet biraz bütçemi aşıyo ben oyu fln oynayabileceğim fiyatı 500 tl yi aşmayan tabiki film oynatabilme kalitesi iyi ve internet hızı uygun olan bişey arıyorumkardeş ne kadar para vereceksin bilmiyorum ama samsung galaxy tab p1010 var teknosada 600 civarında
daha ucuz dersen başkada bakabiliriz