Ainol Novo 7 Aurora tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
Ainol Novo 7 Aurora tablet
Arkadaşlar bu tablet te android 4.0 yüklü geliyor bazı android oyunların uyumsuz olduğunu forumlarda dolaşırken görmüştüm size sormak istediğim bu android sürümünün diğer sürümlerden farkı ne ? bir ikincisi bu sürümü tavsiye ediyor musunuz

klongs

klongs

Üye
ics çok güzel ama oyunlar ics de açılmıyor onun dışında güzeldir

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
çok fazla bir bilgim oladığından ics dediğiniz şeyide bilmiyorum daha açıklayıcı olabilirmisiniz

klongs

klongs

Üye
android telefon ve tabletlerin yeni sürümü android 4.x.x

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
peki bu sürüm diğerlerinden ne farklarla ayrılıyor denildiği gibi bir çok android oyunlarıyla uyumsuzmuş bir bilginiz var mı bu konuda?

klongs

klongs

Üye
bazı uygulamalar uyumsuz ama stabilite olarak telefonlarda çok iyi tabletlerde nasıl bilmiyorum

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
ben tablet almayı düşünüyorum ve androide yeni geçeceğim şu ana kadar android bilgim sıfır sitelerde dolaşırken android rom ve root diye şeyler varmış bunlar sürümü mü değiştiriyo yani ben mesela tableti alınca 2.3.4 rom kursam tablet android 2.3.4 mü olacak şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

klongs

klongs

Üye
ben tablet almayı düşünüyorum ve androide yeni geçeceğim şu ana kadar android bilgim sıfır sitelerde dolaşırken android rom ve root diye şeyler varmış bunlar sürümü mü değiştiriyo yani ben mesela tableti alınca 2.3.4 rom kursam tablet android 2.3.4 mü olacak şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

evet değiştirebilirsin

karayel90

karayel90

Üye
Yeni bir sistem olduğu için belki böyle sorunlar olabilir uygulamalar konusunda ama daha Android İcs kullanma şansı bulamadığım için bir şey diyemem

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir sistem olduğu için belki böyle sorunlar olabilir uygulamalar konusunda ama daha Android İcs kullanma şansı bulamadığım için bir şey diyemem
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş oyunlar şu anda android 4.0 a uygun değil ama en fazla 2-3 ay içinde hepsini uyarlarlar 4.0 merak etme
android 4.0 şu anda çok yagın değil ama yakında bi çok telefona güncelleme gelecek, yeni telefonlar,tabletler çıkacak ve oyun üreticileride 4.0 a uygun uyarlamaları mecbur yapacak

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oyunlar şu anda android 4.0 a uygun değil ama en fazla 2-3 ay içinde hepsini uyarlarlar 4.0 merak etme
android 4.0 şu anda çok yagın değil ama yakında bi çok telefona güncelleme gelecek, yeni telefonlar,tabletler çıkacak ve oyun üreticileride 4.0 a uygun uyarlamaları mecbur yapacak
Yani bir sorun çıkartmaz bana çıkartsada 2.3 romu fln yüklerim olur yani

enaa_881

enaa_881

Üye
yaa dediğim gibi en fazla 3 ay içinde herşeyi 4.0 uyumlu hale getirirler ondan sonrada bi sıkıntın olmaz
2.3 romuna dönmen biraz zor çünkü bunun için senin alacağın tablete uygun yapılmış bir 2.3 romu bulman lazım ki bu da çok zor hatta şimdilik imkansız bile diyebilirim
ama dediğim gibi en fazla 3 ay

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
yaa dediğim gibi en fazla 3 ay içinde herşeyi 4.0 uyumlu hale getirirler ondan sonrada bi sıkıntın olmaz
2.3 romuna dönmen biraz zor çünkü bunun için senin alacağın tablete uygun yapılmış bir 2.3 romu bulman lazım ki bu da çok zor hatta şimdilik imkansız bile diyebilirim
ama dediğim gibi en fazla 3 ay

En iyisi ben uygulamaların uyumlu olmasını bekliyim yardımlarınızdan dolayı teşekkürler

----------Eklendi @ 09:03:54 ---------- Yazıldı @ 09:00:48 ----------

tablet konusunda önerisi olan var mı fiyatı makul ve kullanışlı bir şey arıyorum

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ne kadar para vereceksin bilmiyorum ama samsung galaxy tab p1010 var teknosada 600 civarında
daha ucuz dersen başkada bakabiliriz

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ne kadar para vereceksin bilmiyorum ama samsung galaxy tab p1010 var teknosada 600 civarında
daha ucuz dersen başkada bakabiliriz
o tablet biraz bütçemi aşıyo ben oyu fln oynayabileceğim fiyatı 500 tl yi aşmayan tabiki film oynatabilme kalitesi iyi ve internet hızı uygun olan bişey arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt