Aims Migital SmartGuard v4.0 S60v5-Symbian^3 Türkçe-unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aims Migital SmartGuard v4.0 S60v5-Symbian^3 Türkçe-unsigned
Özel bilgilerinizi (Resimler, videolar,Mesajlar,Rehber) tek tek veya çoklu işaretleme seçenekleri ile dosyalarınızı gizlemekte süper bir uygulamadır.
koruma altına alır ve saklar.

arkadaşlar resim yanıltmasın. s^3 uyarlanmıştır, ayrıca not olarak. Belirteyim eğer gizlediğiz fotoğraf veya video hala resim video galerisin de görünüyorsa telefonu kapatıp açın artık görünmez. msj ve rehber gizlemede sorun yok. Galeri de gizleme problemi olursa oda kapatıp açınca düzeliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Maraz Ali47, 07smt07, Mad EagLe ve 2 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Signed?_

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim, signed değil unsigned dir başlığı değiştim. imzalamanız gerekiyor.

adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
BİLGİNİZE!!!
v^3 çalışmıyor tel c7 dosyaları gizlemıyor artı hafıza kartı var ise kartı görmüyor.
KURULUMUNDA SORUN YOK FAKAT DOSYAYI GİZLE DENDİĞİNDE GİZLENEMEZ UYARISI VERİYOR.

suat1111

suat1111

Üye
:hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BİLGİNİZE!!!
v^3 çalışmıyor tel c7 dosyaları gizlemıyor artı hafıza kartı var ise kartı görmüyor.
KURULUMUNDA SORUN YOK FAKAT DOSYAYI GİZLE DENDİĞİNDE GİZLENEMEZ UYARISI VERİYOR.
kendi telefonumda kurdum ve kullanıyorum c7 c6 değişen bişey olmaz heralde s^3 sonuçta ama illaki bir sorun vardır ilgili arkadaşlara baktırayım bir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar c601e yüklenmiyor sertifika hatası diyor lütfen yardım cok lazım

muzo55

Üye
N8 yeni anna versiyon yükledim sonrasında bu proğramı yükledim tekrar e dosyasına girdiğimde proğram hata veriyor.....

seven1

Üye
tsekurler

KEMAL_ANK

Üye
N8 de belle kurulu.proğramı kurdum,resim ve videoyu gizliyor ama sonradan gizlenen dosyaları açmak istediğimde açılıyor diyor ama öylece kalıyor.iptal de olmuyor ancak pover tuşuyla telefonu kapatıp açarak proğramdan çıkabiliyorum.

xerib47

Üye
bu programın 4.50 versiyonu olağanüstü bir program. Ama symbian ^3 uyumlu değil. 4.50 versiyonu symbian ^3 e uyarlamak mümkünmü acaba arkadaşlar?

tayrebaz

Üye
teşekkürler

gamze yıldırım

Üye
teşekkürler admin

merdanilayda

Üye
nokıa C6 00 için en uygun virüs temizleme programı nedir, adım adım anlatabilirmisiniz, lütfen yardım ediniz. Programlardan iyi anlamıyorum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

memo_156

Üye
teşekkürler N73 de güzel çalışıyor

tolizuga

Üye
program nerdeee

Üst Alt