Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aimp2.51.328 Türkçe +70 tema + Tema Editörü (Ücretsiz)
Sponsorlu Bağlantılar
ttgg
Üye
saolasın
osmnbabaoglu
Üye
Allah razı olsun koçum beeee
bakorich
Üye
bravo arkadaşım eline sağlık
birmot
Üye
teşekkürLer..
necrobsi
Üye
Tskler Dostum Guzel Paylasım ^^
ersan_c
Üye
tşk kardeşşşşşşşşşşşşş
mert5
Üye
winampın tırnagı olamaz winanmptan kurtulun diyonda sankı winampın temaları yok alienwire temaları hareketli kalitli ve sesli hatta paralı temaları bile var bu arada winampa binlerce geliştirme ekleniyo ve winamp bos bi yazılım değil öldürmeyiin yazılımları böle saçmalayarak !! bu programı tas catlasın 1 mılyon kişi kullanır saygılar
erdem01
Üye
sagol
hdr...
Üye
teşekkürler en çok sevdiim programlardan biri bu aimp2
onurcan77
Üye
Kes lan
000971
Üye
emeğine sağlık kardeş bu bende vardı ama türkcesi yoktu teşekkür ederim + rep
ada_54
Üye
merhaba , ben buraya yeni katıldım ve küçük bir sorunum var bu AİMP2 ben yanlışlıkla yabancı dile çevirdim ve türkçeye nasıl çevriliyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz şimdididen teşekkür ederim....
--------------- Ekleme ---------------
bir zamanlar türkçeydi o benim sayemde artık değil ...
özgür_09
Üye
Eline ve emeğine sağlık kardeş çok tşkkrlr
gabrali
Üye
teşekkürler paylaşım için
tekne55
Üye
güzel program da nasıl yükleniyor
54.ugur54
Üye
eyvallah bırader saol elıne saglık cok guzel gurunuyo bıde ındırdıkten sonra bakmak lazı
nese saolllllllllllllllllllll
ejder53
Üye
2. daha güzel bence
career_man
Üye
sana içten tşklerimi sunuyorum kardeş ancak senden bir isteğim war bana tema yapma programı lazım N70 im war bir kaçtanede güzel resimlerim war bunları tema olarak görmek istiyorum sana zahmet birde ekran koruyucu programı
pi314
Üye
emegine sağlık saol
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler saol
mami0909
Üye
dostum teşekkürler fakat 70 tema yine çalışmıyor bir göz atarsan sevinirim paylaşım için sağol