'AİHM'e şikayet edeceğiz'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'AİHM'e şikayet edeceğiz'


[h=2]Asbaşkan Nevzat Şakar, şike süreciyle ilgili kulüp avukatlarının çalışmalar yaptığını söyleyerek, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne, Futbol Federasyonu hakkında suç duyurusunda bulunacağız” ifadelerini kullandı.[/h]Trabzonspor’un 2010-11 sezonunun şampiyonluğunun kendilerine verilmesi konusundaki ısrarı devam ediyor. Asbaşkan Nevzat Şakar, dün yaptığı açıklamada federasyonun seçimden önce kendilerine kupa sözü verdiğini yineledi. Şakar, “Ama tabi verilen sözler seçimden sonra unutuldu. Hukuken haklarımızı aramaya devam ediyoruz. Sonuna kadar da devam edeceğiz. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuruda bulunacağız. Futbol Federasyonu’yla ilgili suç duyurusu yapacağız. Süreç devam ediyor” ifadelerini kullandı. Futbol takımının son durumuna da değinen Nevzat Şakar, “Mersin İdmanyurdu karşısında çok kötü oynadık. Bu oyunla galibiyet zaten bizim hakkımız değildi. Oyuncularımızı tanımakta zorluk çektik. Ama bu hep böyle devam etmeyecek” dedi.

‘4 puan kapanmayacak bir fark değil’


Asbaşkan, tüm futbolcuların kötü oynadıklarını kabul ettiğini belirtti. Ligin henüz başında olduklarını söyleyerek, “Daha 6. haftadayız. 4 puan çok da kapatılmayacak bir fark değil. Umuyorum ki oyuncularımız Kasımpaşa maçıyla bir çıkışa geçeceklerdir. İnşallah bu çıkışımız sonuna kadar sürecek. Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Şakar son olarak Mehmet Ali Yılmaz’ın yönetim ve Şenol Güneş’le ilgili sözlerine değindi, “Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü aynı camianın insanlarıyız. Bu süreçte birlik içinde olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Sadri Şener Strasbourg’da


Bordo-Mavili ekibin 2010-11 yılındaki şampiyonluğun kendilerine verilmesi konusunda ısrarı sürerken Başkan Sadri Şener’in konuyla ilgili gerekli girişimleri yapmak üzere Strasbourg’a gittiği öğrenildi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuru yapmak üzere Fransa’ya giden Şener’in burada yapacağı çalışmaların ardından işlemlerin başlatılmasını isteyeceği ifade edildi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Vela havle ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt