ai.type Keyboard Plus vPlus-2.1.0.6 APK

Sponsorlu Bağlantılar

ApkNore

ApkNore

Üye
    Konu Sahibi
ai.type Keyboard Plus vPlus-2.1.0.6 APK

Bu uygulamayla klavyenizin boyutunu ve temasını değiştirebilirsiniz.Klavyenizi istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Uygulama yanlış yazdığınız kelimeleri düzeltiyor ve bir sonraki yazcağınız kelimeyi tahmin edebiliyor.

Gerekli Android Sürümü : 2.0.1+

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

corus54

corus54

Üye
Link olu galibaLink ölü bir ilgilensen şimdiden tesekkurler

corus54

corus54

Üye
Cepten giriyorum ama link ölü pc deniyecem evde

corus54

corus54

Üye
Cepten giriyorum ama link ölü pc deniyecem evde
pc, den ınıyor tesekkurler
Linkte bir sorun görünmüyor.
indırdık ama apk nerde rar acılmıyoryahu indırdık bu seferde rar dosyası acılmıyor rar yazanı apk yaptım paket cozulmede hata dıyor yahu ıyıce çocuk oyuncagı oldu yanı kafa geçmeyım zora sokmayın insan sinir oluyorapkmania veya apkblast bende indırıp paylaşma yetkım olsa indırıp koyarım ve tesekkur beklerım sonra cevap

ApkNore

ApkNore

Üye
    Konu Sahibi
pc, den ınıyor tesekkurler
indırdık ama apk nerde rar acılmıyoryahu indırdık bu seferde rar dosyası acılmıyor rar yazanı apk yaptım paket cozulmede hata dıyor yahu ıyıce çocuk oyuncagı oldu yanı kafa geçmeyım zora sokmayın insan sinir oluyorapkmania veya apkblast bende indırıp paylaşma yetkım olsa indırıp koyarım ve tesekkur beklerım sonra cevap

Dalga mı geçiyorsunuz? .rar yazan dosyayı .apk yazarsanız paket tabi açılmaz. Rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart dediğinizde ne hatası veriyor?

corus54

corus54

Üye
Dalga mı geçiyorsunuz? .rar yazan dosyayı .apk yazarsanız paket tabi açılmaz. Rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart dediğinizde ne hatası veriyor?
Dalga gecmiyorum winrar pro var 64 bit acilmiyor

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

corus54

corus54

Üye
Oldu winrar pro bazi dosyalar silinmiş guncelleme yapınca duzeldi tesekkurler

Üst Alt