BerivanAkagunduz
Üye
-
Konu Sahibi
-
ahlaklı film olarak sadece dini filmler var ama onlarında bazen sapıttığı olabiliyor...
Ailemle oturup ahlakımız bozulmadan komedi ve benzeri filmleri izlemek istiyoruz diyorsan boşuna zaman harcama derim ben sana...
Samanyolu tv yayınları bence güzel ve ahlâklı hemde yararlı ama bu devirde kalmadı artık ahlâklı film kemal sunal filmleri iyi gerisini boşver gerisi yaramaz.
Az yada çok zararı aynı bence bi ara bi film aldık seyredeceğiz güzel birşey çıkacak sandık tatık bunu dvd ye herşey güzel ilerliyor birden akışı değişti filmin söylemesi ayıp erotiğe kaydı çıkardık bu devirde gerçekten kalmadı ahlaklı film ister Türk olsun ister yabancı hepsi birbirinin aynı bence ahlak konusunda.
Allah yardım etsin onlara. Bu zamanda bu tarz şeylere normal gözü ile bakmamak lazım. Mümkün mertebe madem bu tarz filmlerin olduğunu biliyoruz, televizyon ile aramıza mesafe koymalıyız. Doğru dürüst yayın yapan kanalların sayısı belli. Şahsi olarak televizyon izlemekten pek hoşlanmam. Bunun yerine kitap okumak insanlara daha faydalı olabiliyor.
arkadaşlar ıslami film bulmak neden bu kadar zor yani komedi açıyoruz hemen ahlaksız içerik çıkıyor herhangi konulu bir film açıyoruz yine ahlaksız filmler oluyor ailemle oturup film izliye miyorum bildiğiniz içeriği farketmeyen açık saçık insanlar olmayan bile ortamında izlenecek film varmı ?
en başta senin müslüman ülkenin filmlerinde bile seks sahneleri var arapları desen onlar ikinci baharını yaşıyor yani zor aç Çağrı yı İslamiyetin Doğuşu nu yada Kemal Sunal izle
arkadaşlar ıslami film bulmak neden bu kadar zor yani komedi açıyoruz hemen ahlaksız içerik çıkıyor herhangi konulu bir film açıyoruz yine ahlaksız filmler oluyor ailemle oturup film izliye miyorum bildiğiniz içeriği farketmeyen açık saçık insanlar olmayan bile ortamında izlenecek film varmı ?
Orası öyle.Bir şekilde zarar veriyor.Düzgünü kalmadı gibi bir şey.Bence o yüzden çizgi film izleyelim.
herkes samanyolu tv izlesin yuzunuze nur insin
gecen gun kanallari zaplarken 5. boyut diye bisi cikti
adamlaf nur yuzlu ---maasallah (adnan reyiz)
herkes samanyolu tv izlesin yuzunuze nur insin
gecen gun kanallari zaplarken 5. boyut diye bisi cikti
adamlaf nur yuzlu ---maasallah (adnan reyiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?