fatihcan85
Üye
-
Konu Sahibi
-
kaş arasına jilet mi atılır yav :/ cımbızı dene bence , koltuk altı içinde jilet devam başka yapcak bişi yok , tvdekilerde para bol olunca kokten çzüm lazer vs. kullanıolar
Sadece epilasyon acısıda katlanılmaz oluyor tüyleri inceltir ama lazer kadar etkili olmuyor,birde traş bıcağıyla temizlemek daha gür yapar. Belirli bir bölgeden traş bıçağıyla kesseniz yarım cm capında aynı yerde kesmediğiniz bölgedede çıkartıyor
Sadece epilasyon acısıda katlanılmaz oluyor tüyleri inceltir ama lazer kadar etkili olmuyor,birde traş bıcağıyla temizlemek daha gür yapar. Belirli bir bölgeden traş bıçağıyla kesseniz yarım cm capında aynı yerde kesmediğiniz bölgedede çıkartıyor
öyle bir şey yapmak imkansız demişti bir doktor
Etkiyi bir günde göstermiyor zaten,yıllar sonra geri dönüşümü oluyor ama şu sakal işi hormonlarla biraz fazla ilgili,vucut salgısına bağlı.jilet gur mu cikariyo bilmem de ben kolaya kacip tras makinesi kullaniyorum sac kesmek icin baslik var iyi bi cozums degil belki ama rahat. kas icin cimbiz kullan iki tane bisey var zaten. jiletle kirli sakal gibi felan gorunur komik durur heralde
- - - Eklendi - - -
benim sakalim hala tam anlamiyla olusmus degil o dedigin herkes icin gecerli degil galiba. fazla sakal cikmayan bi arkadas var o da bi umut jet vuruyo onda da is yok
jilet gur mu cikariyo bilmem de ben kolaya kacip tras makinesi kullaniyorum sac kesmek icin baslik var iyi bi cozums degil belki ama rahat. kas icin cimbiz kullan iki tane bisey var zaten. jiletle kirli sakal gibi felan gorunur komik durur heralde
- - - Eklendi - - -
benim sakalim hala tam anlamiyla olusmus degil o dedigin herkes icin gecerli degil galiba. fazla sakal cikmayan bi arkadas var o da bi umut jet vuruyo onda da is yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?