yok istemiyom ben söleyince mi aççan :ehe
Necmati Üye Konu Sahibi CoDeYs' Alıntı: yok istemiyom ben söleyince mi aççan Genişletmek için tıkla ... gördükmü olomm hem ben kendi konumu kendim açtım
CoDeYs' Alıntı: yok istemiyom ben söleyince mi aççan Genişletmek için tıkla ... gördükmü olomm hem ben kendi konumu kendim açtım
CoDeYs Üye Necmati' Alıntı: gördükmü olomm hem ben kendi konumu kendim açtım Genişletmek için tıkla ...
Dafny Üye CoDeYs' Alıntı: bende aldım kimse açmadı Genişletmek için tıkla ... adam kendisi açmış sen de açsaydın
CoDeYs' Alıntı: bende aldım kimse açmadı Genişletmek için tıkla ... adam kendisi açmış sen de açsaydın
CoDeYs Üye Dafny' Alıntı: adam kendisi açmış sen de açsaydın Genişletmek için tıkla ... bakalım bizi kim önemsiyor diye merak etmiştim
Dafny' Alıntı: adam kendisi açmış sen de açsaydın Genişletmek için tıkla ... bakalım bizi kim önemsiyor diye merak etmiştim
Dafny Üye CoDeYs' Alıntı: bakalım bizi kim önemsiyor diye merak etmiştim Genişletmek için tıkla ... oyy oyy dikkat etmemiş kmse teşekkür sayına demek ki
CoDeYs' Alıntı: bakalım bizi kim önemsiyor diye merak etmiştim Genişletmek için tıkla ... oyy oyy dikkat etmemiş kmse teşekkür sayına demek ki
CoDeYs Üye Dafny' Alıntı: oyy oyy dikkat etmemiş kmse teşekkür sayına demek ki Genişletmek için tıkla ... önemi yok boşver
Dafny' Alıntı: oyy oyy dikkat etmemiş kmse teşekkür sayına demek ki Genişletmek için tıkla ... önemi yok boşver
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: adam kendisi açmış sen de açsaydın Genişletmek için tıkla ... işi bilen kişi
Dafny Üye CoDeYs' Alıntı: önemi yok boşver Genişletmek için tıkla ... 2000'de ben açıcam söz Necmati' Alıntı: işi bilen kişi Genişletmek için tıkla ... tabi ya
CoDeYs' Alıntı: önemi yok boşver Genişletmek için tıkla ... 2000'de ben açıcam söz Necmati' Alıntı: işi bilen kişi Genişletmek için tıkla ... tabi ya