Ahada Sx1 Için Ses Sistemi Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azun78

Üye
    Konu Sahibi
Ahada Sx1 Için Ses Sistemi Buyrun
bu anfili katlanabilir hoparlör sistemini vitrinde gördüm ve hemen atıldım. birde ne desin bu aparat sx1 icin deyilmiş miş. burası türkiye biz hallederiz dedim ve aldım. hemen havya lehim ve süper yapıştırıcı... 5 ytl ye bir kulaklık ve jakları degiştirdim çıkışıda ses girişine bağladım. ve karşınızda modern bir mp3 calar. radyoyu calıştıramadım orjinal kulaklık jakını kullandım ama sanırım anten sorunu var ama sunu soyleyim nokia cıların hangisine gösterdiysem "bunun nokia için olanı varmı?" diye sorduklarında verdiğim cevabı bilirsiniz.

not! resimler bilgisayarımda ama bir türlü buraya yapıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(azun78 &#064; Feb 26 2006, 11&#58;41 AM) [post=286607]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> bu anfili katlanabilir hoparlör sistemini vitrinde gördüm ve hemen atıldım. birde ne desin bu aparat sx1 icin deyilmiş miş. burası türkiye biz hallederiz dedim ve aldım. hemen havya lehim ve süper yapıştırıcı... 5 ytl ye bir kulaklık ve jakları degiştirdim çıkışıda ses girişine bağladım. ve karşınızda modern bir mp3 calar. radyoyu calıştıramadım orjinal kulaklık jakını kullandım ama sanırım anten sorunu var ama sunu soyleyim nokia cıların hangisine gösterdiysem "bunun nokia için olanı varmı?" diye sorduklarında verdiğim cevabı bilirsiniz.

not&#33; resimler bilgisayarımda ama bir türlü buraya yapıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim [/b][/quote]

helal valla tam benim kafadansın resimleri görmek için sabırsızlanıyorum.onun için hemen anlatayım

imageshack.us aslı siteye gir ve resimdeki gibi resmi seç ve host it yap

aşağıdaki gibi seçtiğin resim ve resmin linki çıkacak

son olarakta cvp yazdığın alandaki resim ekle sekmesine tıkla ve resmin linkini aşağıdaki gibi yapıştır.bu kadarcık

ibonline

ibonline

Üye
merak ettim bene elimde bitane yan sanayi kulaklığı feda edip böyle bişey yapmayı düşünüyorum korktuğum nokta bu yan sanayi kulaklığın cıkısının stereo olmayışı orjinalide feda edemem bakalım kardeş sen nasıl bişey yapmışsın...

azun78

Üye
    Konu Sahibi
cmert sagolasın kardes, gösterdigin gibi yaptım insallah calısır.

alttaki linkler daha ayrıntılı

[/img]
[/img]
[/img]

gelelim özelligine hoparlör seti 4 adet kalem pil (ben sarz edilebilenlerden kullanıyorum) yada adaptör ile calısıyor. ses kalitesi mukemmel boyutuna bakıp aldanmayın tatmin edici bir ses cıkısı var ben uzerınde bırkac degısıklıkle telefonun sarj aparatı olarakta kullanabılıyorum (not aynı anda hem muzık ve sarj olmuyor )

azun78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar resimler kalitesiz c&#305;kt&#305;g&#305; icin kusuruma bakmay&#305;n. eger isterseniz daha ayr&#305;nt&#305;l&#305; resim gönderebilirim.resimleri webcam la cektim.

bestdrummer

Üye
arkadaşlar bendeki olay bendeki sony kulaklık ile yan sanayi tek kulaklık ile sadece konuşulan kulaklık ile onu birleştirdim(stereo).valla süper oldu.ama radyoyu çalıştramadım.originalıde bulamadığım için.mecbur
kulaklığımın resmini internetten buldum

azun78

Üye
    Konu Sahibi
seninkide iyimis iyide o zaman bütün yük telefona binmez mi?

goldbrain

Üye
ooo süper olmuş becerebilirsem ben de yaparım. hoparlör sistemini ne kadara aldın?

RockFord Fosgate

Üye
bence mukemmel olmus &#33;&#33;senın gıbıler oldugu surece sx1 efsanesı bıtmez&#33;&#33;

turgay89

turgay89

Üye
azun buyuk adamsın walla. ama anlamadıgım resimlerdeki aletle linkte verdigin alet farklı.. onu cozemedim ama gercekten super olmus.. bak ne dicem gel senle bu isin ticaretini yapalım paraya para demeyiz

azun78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cözünürlüğü düşük olan resimler hoparlörlerin açılmış halidir linktekiler ise kapalı hali. ben bunu 75 ytl&#39;ye aldım "bir bataryanın 60 ytl olduğunu gözünüzün önüne getirirseniz pahalı sayılmaz" boş bir vaktimde de teleskopik anten takıp radyoyu da çalıştırmayı düşünüyorum. radyo şu haliyle çalışıyor ama anten olmadığı için net deyil. yanlız ufak bi sorunu çözemedim telefon aparatta iken telefon çaldıgında sadece gelen sesi duyuyor ama sesiniz gitmiyor bunada ufak bi devre bulup hansfre sistemi yapmayı düşünüyorum. sx1 1gb hafıza kartını destekliyor mu? bilen yada deneyen varsa cevap verebilir mi

RockFord Fosgate

Üye
baba sen sx3 yapmaya calısıyom galıbaA:)))))

azun78

Üye
    Konu Sahibi
binbaşım sx3 deyil ama şu 640x480&#39;lik kamerayı çıkarıp 1.3 mp&#39;lik kamera takmayı düşünüyorum

ayrıca arkadaşlar radyoyu çalıştıran jak yapımını "sx1 den ses çıkışı nasıl yapılır1 başlıklı konuda anlattım bilginize...

bLuENiGhTtr2005

Üye
selam arkadaşlar zaten ben 4 seneden beri sx1 i mp3 çalar olarak kullanıyorum daha önce sl45 vardı kulaklıkları aynı (orjinal kulaklık)hoparlör kısmını kesip stereo jack bağladım ve sx1 i ses sistemi,cd girişli araba teyibi ve büyük jack&#39;a çevirerek anfide bile kullanıyorum ve 4 seneden beri hiç bir sıkıntı yaşamadım

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar sx1 icin jackı nerden buluruz?? telefoncularda var mıdır??

bLuENiGhTtr2005

Üye
arkadaş sx1 için jack değil sadece sx1 kulaklığın kulaklara takılan hoparlörleri kopartıp içindeki kabloların ucuna stereo jack bağlatacaksın herhangi bir tv ve teyp tamircisinde bulunur

bLuENiGhTtr2005

Üye
75 ytl ye hoparlör almanıza gerek yok zaten ses sistemleri oluyor.müthişte ses çıkıyor

ben müzik hastası olduğum için atlantis marka ampfi de kullanıyorum aynı vcd bağlı gibi tek farkı sx1 de şarkılar takılma yapmıyor:))

AntaLya

Üye
bluenighttr2005 sen de ben gibisin kardeşim helal sana senin gibi gençleri fuarlarda ürün tanıtırken görmek isteriz inşaAllah nasip olur;)
Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt