Ah şu dersler :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ah şu dersler :zzz:
Ya günde 3-4 saat rahat çalışıyorum ama yetmiyor arkadaş yetmiyor ya Yarın edebiyat yazılısı var ama sayısalcıyım ve ezber yapıyorum sabahtan beri İnşallah istediğim üniversiteye giderim ya

İnşallah kazanırsın Kardeşim Emeklerin boşa gitmez karşılığını alırsın.

doctorrr

Üye
harbiden ya bugün sabah 9 da kalktım işte kahvaltı falan sonra derse 10.30 12.30 a kadar da oturdum bi 15 dk ara verdim sonra 4 e kadar çalıştım yarın mat. yazılısı var artık bıraktım kafam oldu turşu yaa ed. yazılısına ben hiç çalışmadım zaten biliyorum sana Allah zihin açıklığı versin bence bırak kafa dinle azıcık pc ye otur falan ben şuan onu yapıyorum bana da dua edin abiler mat. yazılısı sonuçta

Allah ne muradınız varsa versin gençler. Gerçekten çok büyük bi emek harcıyorsunuz. Umarım karşılığını fazlasıyla alırsınız.

fatih kardeşim ezber yaparsan aklında kalmaz 1-2 kere oku aynı sayfayı azda olsa kalır aklında

Türe

Üye
kardom Matematik vardı kolay ama zordu :S inş. 80 üssü gelir yarın ing. de akçam inş

- - - Eklendi - - -

fatih kardeşim ezber yaparsan aklında kalmaz 1-2 kere oku aynı sayfayı azda olsa kalır aklında

Aynen karşim ben de o şekil ezberlerim Misal tanzimat öz. sol yapraktaydı diye ezberleiyorum o şekilde giriyo aklıma

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim kardeşlerim çok teşekkürler sıkıntı yok Bende

Metin MF

Üye
bendeki durum tam tersi ben sözelciyim ama eşit ağırlık okuyorum, coğrafya'ya 2 saatlik çalışmayla 81 aldım, 2 gün sonra matematik sınavı var deli gibi formül ezberliyorum

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
bendeki durum tam tersi ben sözelciyim ama eşit ağırlık okuyorum, coğrafya'ya 2 saatlik çalışmayla 81 aldım, 2 gün sonra matematik sınavı var deli gibi formül ezberliyorum
Formül ? Kaçıncı sınıfsın sen

R.A.M

Üye
Şu matematikten birşey anlamıyorum ya

Metin MF

Üye

Bol test çöz zaten kafana girer anladığım kadarıyla test çözmüyorsun Formülleri test çözerek ezberlemekten çok öğrenmiş olursun

Doğru söylüyosun ama benim geçmişe dönük çok eksiğim var test çözemiyorum, mesela köklü sayılar gibi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum

Bizim sinavlar bitti kurtuldum edebiyat 2 geri kalan hepsi 5

Metin MF

Üye
edebiyat gibi bi dersten nasıl 2 alıyorsunuz anlamıyorum ya benim edebiyat 4'ten aşağı hiç düşmedi

Matematik formüller olmaz arkadaşlar uygulama yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...