Ah şu dersler :zzz:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ah şu dersler :zzz:
Ya günde 3-4 saat rahat çalışıyorum ama yetmiyor arkadaş yetmiyor ya :züü: Yarın edebiyat yazılısı var ama sayısalcıyım ve ezber yapıyorum sabahtan beri :( İnşallah istediğim üniversiteye giderim ya :zzz:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah kazanırsın Kardeşim Emeklerin boşa gitmez karşılığını alırsın.

doctorrr

doctorrr

Üye
harbiden ya bugün sabah 9 da kalktım işte kahvaltı falan sonra derse 10.30 12.30 a kadar da oturdum bi 15 dk ara verdim sonra 4 e kadar çalıştım yarın mat. yazılısı var artık bıraktım kafam oldu turşu yaa :züü: ed. yazılısına ben hiç çalışmadım zaten biliyorum :pro2: sana Allah zihin açıklığı versin bence bırak kafa dinle azıcık pc ye otur falan ben şuan onu yapıyorum :pro2: bana da dua edin abiler mat. yazılısı sonuçta :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Allah ne muradınız varsa versin gençler. Gerçekten çok büyük bi emek harcıyorsunuz. Umarım karşılığını fazlasıyla alırsınız.

doctorrr

doctorrr

Üye
eyvallah abi :spr

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
fatih kardeşim ezber yaparsan aklında kalmaz 1-2 kere oku aynı sayfayı azda olsa kalır aklında :)

Türe

Türe

Üye
kardom :op: Matematik vardı kolay ama zordu :S inş. 80 üssü gelir :( yarın ing. de akçam inş :eller:

- - - Eklendi - - -

fatih kardeşim ezber yaparsan aklında kalmaz 1-2 kere oku aynı sayfayı azda olsa kalır aklında :)

Aynen karşim ben de o şekil ezberlerim :evet: Misal tanzimat öz. sol yapraktaydı diye ezberleiyorum o şekilde giriyo aklıma :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim kardeşlerim çok teşekkürler sıkıntı yok :D Bende :D

Metin MF

Metin MF

Üye
bendeki durum tam tersi ben sözelciyim ama eşit ağırlık okuyorum, coğrafya'ya 2 saatlik çalışmayla 81 aldım, 2 gün sonra matematik sınavı var deli gibi formül ezberliyorum :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
bendeki durum tam tersi ben sözelciyim ama eşit ağırlık okuyorum, coğrafya'ya 2 saatlik çalışmayla 81 aldım, 2 gün sonra matematik sınavı var deli gibi formül ezberliyorum :(
Formül ? :) Kaçıncı sınıfsın sen :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Şu matematikten birşey anlamıyorum ya :(

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
türe benimle konuşmazdın sen :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

11, karmaşık sayıların formülleri
Bol test çöz zaten kafana girer anladığım kadarıyla test çözmüyorsun :) Formülleri test çözerek ezberlemekten çok öğrenmiş olursun :)

Metin MF

Metin MF

Üye

Bol test çöz zaten kafana girer anladığım kadarıyla test çözmüyorsun :) Formülleri test çözerek ezberlemekten çok öğrenmiş olursun :)

Doğru söylüyosun ama benim geçmişe dönük çok eksiğim var test çözemiyorum, mesela köklü sayılar gibi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum :zzz:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bizim sinavlar bitti kurtuldum :zzz: edebiyat 2 geri kalan hepsi 5 :zzz:

Metin MF

Metin MF

Üye
edebiyat gibi bi dersten nasıl 2 alıyorsunuz anlamıyorum ya :ehe benim edebiyat 4'ten aşağı hiç düşmedi

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Matematik formüller olmaz arkadaşlar uygulama yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt