ah şu başıma başına gelenler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
ah şu başıma başına gelenler...
arkadaşlar ben mehmet erim.tanıyan tanır zaten.az önce başıma gelen kötü bir olayı anlatacagım (son kez degil...).1-2 saat öncesiydi,arkadaşım memleketinden dönmüş ve bizim eve gelmişti.ayagındaki sivrisinek ısırıklarını gösteriyordu :D bir ara canı sıkıldı ve dışarı çıkmak istedi.her ne kadar çıkmak istemesemde zorla da olsa inadımı yenip dışarıya çıkmıştık.bir kafaye gittik(marka vermiyecem ama izmirde büyük bir yer.bir kaynaklarda bir de bucada şubesi var.)arkadaş biraz çocuk ruhludur,direk oyun makinelerine gittik ve kafeyi zengin ettikten sonra yorulup oturduk bir yere.

keşke oturmaz olaydık ve hikayenin heycanlı ve gerilimli olan anları başlamıştı bile.sohbet ediyorduk,bir süre sonra çalılıkların arasından birilerinin bizi izledigini gördüm.sonra arkadaşa da göstermeye kalktım ama arkadaş bagıra bagıra "hani nerde?" dedigi için adam dogal olarak duyup kaçtı.bir süre sonra bir de baktım adam yanımızdaki banka geçti.bizimde yusufmetrenin ibresi ortaları göstermişti.bir yandan yanımızda silahlar taşıdıgımızı ve çevremizdeki insanların güçlü oldugunu ve birazdan buraya gelecegini söylüyorduk(tabi korkudan 2 kişi birden saçmalamaya başladık:ah yani yok böyle şeyler :D)ama adam hala bizi izliyordu bir anda bizim yusufmetrenin ibresi sonu gösterdi.sonra kalktık hala çaktırmadan bakıyorduk,ama adam da bizi izlemeye devam ediyordu.bir süre yürüdük adam da yerinden kalkmış ve bizi takip ediyordu,sonra ara sokaklara döndük."aaaa babam gidiyor!"deyip ara sokaklarda koşmaya başladık.ama adam izimizi kaybetmemişti.(sabırlı olun az kaldı bi bu kadar daha yazacam :ehe şaka :D)korkumuz nedense geçti ve anayola çıktık,adam telefonla konuşur gibi yapıp hala bizi izliyordu.bir süre sonra benim eve vardık ben arkadaşı bıraktım o kendi evine gitti o arada adamı göremiyorduk.herhalde gitmiştir diye iyice bakındım ama yok göremedim.sonra evime çıktım ve en son geldigim yer burası.şimdi bu adam bizim evi soyar mı?(evde tek ben,bilimum bursa işi bıçaklar ve tahta sopalar var.)yusufmetre şu anda tavan yapmış durumda sizce ne yapmalıyım?cumartesiye kadar evde yalnızım.neyse bu sadece bir anımdı,başımdan geçtikçe bu konuya bu ve bunun gibi tuhaf olayları yazacagım...

• Beğen
Tepkiler: -Emre

India

India

Üye
manyağın tekidir takma :)

-Emre

-Emre

Üye
polise bildr :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
manyağın tekidir takma :)
manyaklarla az çok anlaşabiliyorum bu biraz daha farklıydı :D bir keresinde de "telefon var mı kardeş?" diye adamın biri sormuştu yok demiştim,sonra kadının biri geldi "ne istedi sizden" dedi bende telefon istedi demiştim.bu karşılaştıgım manyaklara bir örnek :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
lolaman

lolaman

Üye
Yusufmetre çatlamıştır senin :D

enginzz

enginzz

Üye
bencede polıse bıldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt