ANIL
Admin
Ah iPhone 5 vah iPhone 5!
Küresel pazarda ulaştığı satış rakamlarıyla birlikte ünlenmeyi başaran iPhone 5, kolay yıpranan yapısı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olmayı başarıyor.
iPhone 5’i arka cebinde taşıyan kişiler cihazın üzerine oturduğunda cihazda gözle görülür bir şekilde bükülme yaşanırken, bunun nedeniyse iPhone 5’in iPhone 4/4S’te kullanılan alüminyum aksine daha yumuşak ve daha esnek bir yapıya sahip olması olarak gösteriliyor.
Cihazda yaşanan bükülme sonucunda cihazın ekranında veya diğer fonksiyonlarında herhangi bir aksilik yaşanmazken, bunun bir alışım mı yoksa üretim sorunumu olduğu büyük bir merak konusu.
iPhone 5’i arka cebinde taşıyan kişiler cihazın üzerine oturduğunda cihazda gözle görülür bir şekilde bükülme yaşanırken, bunun nedeniyse iPhone 5’in iPhone 4/4S’te kullanılan alüminyum aksine daha yumuşak ve daha esnek bir yapıya sahip olması olarak gösteriliyor.
Cihazda yaşanan bükülme sonucunda cihazın ekranında veya diğer fonksiyonlarında herhangi bir aksilik yaşanmazken, bunun bir alışım mı yoksa üretim sorunumu olduğu büyük bir merak konusu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Samsung'dan önce başarmış gitsin patentini alsın
şimdiye kadar 5 cihaz kullandım birini arka cebime koyduysam neyim gözüm gibi baktım vallaha
o İphone 5 bende olsa başımın üstünde taşırım herhalde