Pek acıklayıcı olmadı
nokia_belle Üye pelın_' Alıntı: Pek acıklayıcı olmadı Genişletmek için tıkla ... cevap verdin de sanki.
cukuleaks Üye Atletizm gibi bir yarış değil ki bu sonu gelsin, katlettiğiniz rhyme'lara sabrım yok sabrı olan Jesus Rapçiyimde o yüzden rap söylüyorum genellikle
Atletizm gibi bir yarış değil ki bu sonu gelsin, katlettiğiniz rhyme'lara sabrım yok sabrı olan Jesus Rapçiyimde o yüzden rap söylüyorum genellikle
Metin MF Üye HacKLess' Alıntı: Atletizm gibi bir yarış değil ki bu sonu gelsin, katlettiğiniz rhyme'lara sabrım yok sabrı olan Jesus Rapçiyimde o yüzden rap söylüyorum genellikle Genişletmek için tıkla ... Ben de rap dinlediğim için en son şunları söylemiştim: yaralara bak bu birinin değil birilerinin izi kalır birinin o geçmeden izi kalır ötekinin hepimizin izi bir dizi
HacKLess' Alıntı: Atletizm gibi bir yarış değil ki bu sonu gelsin, katlettiğiniz rhyme'lara sabrım yok sabrı olan Jesus Rapçiyimde o yüzden rap söylüyorum genellikle Genişletmek için tıkla ... Ben de rap dinlediğim için en son şunları söylemiştim: yaralara bak bu birinin değil birilerinin izi kalır birinin o geçmeden izi kalır ötekinin hepimizin izi bir dizi
jackalmami Üye dün ne yediğimi hatırlamıyorum ki en son ne dediğimi hatırlayayım(bayramlık ağzı olan insan)