Ağustosta Askere Gitme Zamanı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı teskereler abi..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hayırlı teskereler ALLAH sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin.

xserhatx

xserhatx

Üye
hayırlı tezkereler abi nereaye gidiyorsun askere

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler.

Henüz belli değil. Yarın Tuzla'ya sınava gidicem ve ayın 10'unda açıklanıcak gideceğimiz yerler. Ben kısa dönem istiyorum 5 ay ama yedek subay olma durumu da var 12 ay askeriye nasıl isterse...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Acemi Birliği: Antalya Akseki
Usta Birliği: Burdur

Jandarma çıktı arkadaşlar 5 ay kısa dönem. Şimdiden kendinize iyi bakın, cuma sabah 11 uçağıyla gidiyorum. :bye2:

greenmile

greenmile

Üye
haydi bakalım hayırlı teskereler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaldı 38 ama izne geldim 10 günlüğüne haftaya cumaya kadar evimdeyim. Özlemişim İstanbul'u... :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

enkazcı

Üye
hayırlı teskereler abi

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı tezkereler abi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ahmet izin niye kullandın ki . :) benim acemilik yaptığım yerde askerlik yapiyorsun :D

spy ghost

spy ghost

Üye
hayırlı teskereler emektar

kraldost

kraldost

Üye
şimdiden hayırlı tezkereler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
Alayda değilim ama ben. İlçe Jandarmadayım. Belki bilirsin Çeltikçi ufacık ilçe. =)

bize biraz askerlikten söz et :D

dayak var mı dayak askerde :ehe

sadece sana özel değil abi , her askere gidip gelene yada asker olana sorarımda :D

he birde nasıl geçiyor günler :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bize biraz askerlikten söz et :D

dayak var mı dayak askerde :ehe

sadece sana özel değil abi , her askere gidip gelene yada asker olana sorarımda :D

he birde nasıl geçiyor günler :D

Dayak bize olmadı ama uzun dönemleri bağırta bağırta dövdüklerine şahit oldum. Kısa dönemlere çok farklı davranıyorlar. Ben yazıcıyım ve gündüz çavuşuyum karakolun tüm evrak işleri elimden geçiyor örneğin komutan bir evrak istiyorsa benden getirir misin diyor şunu getir lan bana tarzı bir şey yok. :)

Günler nasıl geçiyor? Askere gideli 122 gün olmuş bilmiyorum nasıl geçti şuanda geriye bakınca 122 gün geçmiş diyorum ama nasıl geçti, ne yaptım, devlete ne yararım var bilmiyorum sadece yatıyorum kalkıyorum, işimi yapıyorum ve tekrar yatıyorum başka hiç bir aktivitem yok. Kaldı 38 gün zaten bundan sonrası da geçecektir ama biraz daha yavaş akmaya başladı zaman, günler kısaldıkca zaman da yavaşlıyor sanki...

• Beğen

Burak

Üye
Dayak bize olmadı ama uzun dönemleri bağırta bağırta dövdüklerine şahit oldum. Kısa dönemlere çok farklı davranıyorlar. Ben yazıcıyım ve gündüz çavuşuyum karakolun tüm evrak işleri elimden geçiyor örneğin komutan bir evrak istiyorsa benden getirir misin diyor şunu getir lan bana tarzı bir şey yok. :)

Günler nasıl geçiyor? Askere gideli 122 gün olmuş bilmiyorum nasıl geçti şuanda geriye bakınca 122 gün geçmiş diyorum ama nasıl geçti, ne yaptım, devlete ne yararım var bilmiyorum sadece yatıyorum kalkıyorum, işimi yapıyorum ve tekrar yatıyorum başka hiç bir aktivitem yok. Kaldı 38 gün zaten bundan sonrası da geçecektir ama biraz daha yavaş akmaya başladı zaman, günler kısaldıkca zaman da yavaşlıyor sanki...

açıkçası dayak var diyen şu forumda tek sen varsın abi onu belirteyim.

anladığım kadarıyla askerlikten bezmiş bir halin var :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

açıkçası dayak var diyen şu forumda tek sen varsın abi onu belirteyim.

anladığım kadarıyla askerlikten bezmiş bir halin var :ehe

Özgür değilsin neden bezmeyesin ki? Benim hayatımdan 160 gün, diğerinin hayatından 460 gün çalınıyor, özgürlüğü elinden alınıyor. Neyse bu konular ince konular en güzeli bunları dönünce konuşmak şuanda daha fazla konuşmayayım. ;)

• Beğen

Burak

Üye
Özgür değilsin neden bezmeyesin ki? Benim hayatımdan 160 gün, diğerinin hayatından 460 gün çalınıyor, özgürlüğü elinden alınıyor. Neyse bu konular ince konular en güzeli bunları dönünce konuşmak şuanda daha fazla konuşmayayım. ;)

açıkçası, vatan hizmeti er yada geç ödenmeli

ama bunun süresi ne olur , buna hükümetler karar veriyor.

benimde temennim askerliğin kısalması, ama günümüz şartları buna müsait değil. malum, bir yandan pkk ile mücadele ediliyor, şehitler veriliyor, şehit anaları aglıyor.

bir yandanda bedelli askerlik var, onlar gitmiyor onların yükünüde bizler çekiyoruz.

umarım ileri bir zamanda askerlik kısalır.

bencede şu anda yasal olarak askersin :D

başka bir komutan değişiyle

"askerlik bitene kadar devletin malısın" :ah

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

açıkçası, vatan hizmeti er yada geç ödenmeli

ama bunun süresi ne olur , buna hükümetler karar veriyor.

benimde temennim askerliğin kısalması, ama günümüz şartları buna müsait değil. malum, bir yandan pkk ile mücadele ediliyor, şehitler veriliyor, şehit anaları aglıyor.

bir yandanda bedelli askerlik var, onlar gitmiyor onların yükünüde bizler çekiyoruz.

umarım ileri bir zamanda askerlik kısalır.

bencede şu anda yasal olarak askersin :D

başka bir komutan değişiyle

"askerlik bitene kadar devletin malısın" :ah

Komutanın iddaa kuponunu yatırmak, kızını okuldan almak vatan hizmetiyse sen de haklısın vatan hizmeti yapıyoruz. :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt