Agüero: "Man. City Avrupa'da zirveye oynayacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Agüero: "Man. City Avrupa'da zirveye oynayacak"
Sergio Agüero, bu yaz Manchester City'den ayrılmayı düşünmediğini belirterek, takımının yakın gelecekte Real Madrid ve Barcelona ile yarışır düzeye geleceğini iddia etti.

Kulübü Manchester City'nin 1968'den bu yana elde ettiği ilk lig şampiyonluğunda 23 golle büyük katkısı olan Arjantinli yıldız, İngiltere kariyerine rüya gibi bir başlangıç yapmış oldu. Oyuncunun bu sezonki performansı içlerinde Real Madrid'in de olduğu pek çok Avrupa kulübünün dikkatini çekti. Ancak Agüero, Avrupa'nın büyük kulüplerinden biri haline geleceğini öngördüğü Manchester City'de kalmakta kararlı.

İngiltere'den ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Arjantinli yıldız, Radio La Red'e yaptığı açıklamada, "Man. City'de kalacağım. Dört yıllık sözleşmem var ve burada olmaktan çok mutluyum. Başka bir kulübe transfer olmak gibi bir planım yok. Burada kalmak istiyorum çünkü City yakında Real Madrid, Barcelona gibi devlerle yarışır düzeye gelecek." dedi.

Manchester City'yi Premier Lig şampiyonluğına ulaştıran golü sonrası taraftarların kahraman gözüyle bakmaya başladığı 23 yaşındaki Arjantinli, "Bir Arjantinlinin İngiltere'de kahraman olarak görülmesi çok sık değildir. QPR'a attığım golü sık sık seyrediyorum ve her seferinde daha da duygulanıyorum. Bu golü attığıma inanamıyorum. İngiltere'de herkes City'ye şampiyonluğu benim kazandırdığımı ve en çok benim formamın satıldığını söylüyor." şeklinde konuştu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bikaç sezon daha kalsın orada. Sonra gider Madrid'e :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...