arkadan hay ben senin.... diye sesler fısıltaşılır. ön kapıdakı ıse popoyu kapıya kıstırmamak ıcın tam kapanırken bıraz one ıtekler mılleti ve biri arkasını donup cık cık ceker
genelde böyle olur
bende kaptırıyordum bi kere
aklım falan oynadı ama 
vanda öyle bişey görmedim bodrumda ise şöförler resmen yolcu seçiyor
Özel halk minibüslerinden sadece biri. 7 kişilik olmasına rağmen 20 kişiyi rahatlıkla sığdırıyorlar.

arkaya ilerleyelimarkadan hay ben senin.... diye sesler fısıltaşılır. ön kapıdakı ıse popoyu kapıya kıstırmamak ıcın tam kapanırken bıraz one ıtekler mılleti ve biri arkasını donup cık cık ceker
genelde böyle olur
aklım falan oynadı ama
- - - Eklendi - - -
ve hafif bir ter akar sac bitiminden elmacık kemiğine doğru

güzel bi çiçek resmi sandım bakıp rahatlayacaktım![]()

bizim burda renkte bellı değil hergun otobusun bırını farklı renge boyuyorlar rengarenk oldu otobuslerAlemiz vallaMilletçe, doğudan batıya
![]()

bizim burda renkte bellı değil hergun otobusun bırını farklı renge boyuyorlar rengarenk oldu otobusler![]()

saygılarımla

güzel bi çiçek resmi sandım bakıp rahatlayacaktım![]()

20 değil ya en fazla 15Özel halk minibüslerinden sadece biri. 7 kişilik olmasına rağmen 20 kişiyi rahatlıkla sığdırıyorlar.
sadece ter olsa iyi bizim burda yok öyle şeyler anlaşıldı sanırımarkaya ilerleyelimarkadan hay ben senin.... diye sesler fısıltaşılır. ön kapıdakı ıse popoyu kapıya kıstırmamak ıcın tam kapanırken bıraz one ıtekler mılleti ve biri arkasını donup cık cık ceker
genelde böyle olur
aklım falan oynadı ama
- - - Eklendi - - - ve hafif bir ter akar sac bitiminden elmacık kemiğine doğru