Ağrı Eksi 31 Derecede Dondu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Ağrı Eksi 31 Derecede Dondu
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklığı eksi 31 dereceyle Ağrı'da ölçülürken, diğer illerde hava sıcaklığı şöyle oldu.
<div align="center"></div>
Doğu Anadolu Bölgesi&#39;nde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklığı eksi 31 dereceyle Ağrı&#39;da ölçülürken, diğer illerde gecenin en düşük hava sıcaklıkları Erzurum&#39;da eksi 27, Kars&#39;ta eksi 25, Erzincan&#39;da eksi 16 ve Iğdır&#39;da eksi 14 derece oldu.

Bugün beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının ise Ardahan&#39;da eksi 18, Ağrı&#39;da eksi 16, Erzurum&#39;da eksi 10, Kars&#39;ta eksi 9, Erzincan&#39;da eksi 4 ve Iğdır&#39;da eksi 1 derece olarak tahmin edildiği belirtildi.

Kars&#39;ta kapalı olan köy yollarının tamamı ulaşıma açılırken, Erzurum&#39;da 81, Erzincan&#39;da 36, Bingöl&#39;de 32, Muş&#39;ta 8, Ardahan&#39;da 5 ve Iğdır&#39;da 4 olmak üzere 166 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ekiplerin, köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kusura bakmayın ama OHA

a21a

a21a

Emekli Yönetici
1989-1997 yılları arasında Muş&#39;ta görev yaptım.. hangi yıldı şu an hatırlamıyorum, özel bir metal termometre ile -38 derece ölçülmüştü.. tv de hava durumundada vermişti.

cllgr

cllgr

Üye
düşünmek bile ürkütücü -31 çok soğuk ,nasıl ısınıyorlarki.zaten oldum olası soğuğu sevmem bana göre degil.allah yardımcıları olsun...okurken bile üşüdüm.....

Memo2005

Üye
bende askerligimi 94-95 de hakkaride yapmistim orada bende -38 ve 40 gormustum emin olum nem olmadigi icin hayal ettiginiz kadar usutmuyor insani kuru soguk boyledir hem oranin insani alisiktir boyle havaya ama istanbulda mesela asiri nemden dolayi - 10 bile olsa hayati durdurur cunku nemden dolayi -20 hissederiz :->

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Allah Ağrı&#39;lıların yardımcısı olsun çok zor bir durum

Şükür etmemiz lazım gerçekten

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kuzenim Ağrı-Doğubayazit&#39;te askerlik yaptı bundan 3 sene önce ve çektiği foto var termometre -42 dereceyi gösteriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...