Ağrı -25 derece

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Ağrı -25 derece

[h=2]Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Ağrı'da ölçüldü.[/h]
Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı ve soğuk hava etkili olmaya devam edecek.

[h=4]KAR YAĞIŞI VE SOĞUK HAVA[/h] Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı ve soğuk hava etkili oluyor.

Aşırı soğuklar nedeniyle karayollarında meydana gelen buzlanma da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Karayolları yetkilileri, sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Bu arada, bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da eksi 25, Ardahan'da eksi 22, Erzurum'da eksi 21, Kars'ta eksi 18, Iğdır'da eksi 7, Bayburt'ta eksi 6 ve Erzincan'da 0 derece olarak ölçüldü.

Yetkililer, bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışının salı gününe kadar sürdürmesinin beklendiğini kaydettiler.

KAYNAK:

yakup_281

yakup_281

Üye
Valla doğrudur çok soğuktu dün

fullwar

fullwar

Üye
Ben burada donuyorum, Ağrıya gitsem tertemiz ölürüm herhalde.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Ben burada donuyorum, Ağrıya gitsem tertemiz ölürüm herhalde.

Aman efenim,gözünüzü seviim,ağzınızdan yel alsın,forumumuzda yeterli sayıda yöneticiye ihtiyacımız var,siz de giderseniz :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: fullwar
Astrosman

Astrosman

Üye
Bizim burada soğuk ya. 1 saat önce ufak bi kar atıştırdı 5 dk sürdü. Şimdi yok birşey .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt