Ağlayan Çocuk Resminin Bilinmeyen sırrı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
Ağlayan Çocuk Resminin Bilinmeyen sırrı ortaya çıktı
Yıllardır Ağlayan Çocuk olarak bilinen resmin orjinalinin arkasında bulunan bir günlük ağlayan çocuğun kimliğini ortaya çıkardı.Resmin Avusturya'nın Braunau şehrinde doğmuş çok acılar çekmiş Adolf hitlere ait olduğu açıklandı.Günlükte bulunan notlar Adolf Hitlerin ruh halini kısaca özetler nitelikte.Günlüğün bazı kısımlarını siz okurlarımızla paylaşıyoruz. " 10 mart 1894 - Bugün mahallemize yeni birileri taşındı.Benimle yaşıt bir çocukları var.Adı joseph.Sanırım Yahudi.Başlarda iyi biri gibiydi.Bana gaz çıkartıyorsun dedi.OLdukça sinir oldum.Ayrıca tüm Bilyelerimi çaldı.Mahallede onun yüzünden tüm arkadaşlarıma rezil oldum.Bunun acısını ondan ve tüm yahudilerden çıkaracağım.Gaz çıkarmak neymiş görecekler." Günlük, bu ve buna benzeyen yazılarla dolu.Ünlü psikolog Arif Nevaleci " Bence bu yahudi soykırımının olması çok normal.Bu kadar kötü şey kimin başına gelirse ya kendine zarar verir veya buna neden olanlara düşman olur.Bence adolf Hitler suçsuzdur.Almanyanın ödediği savaş tazminatları geri ödenmeli ve adolf hitlerin bilyeleri iade edilmelidir." dedi.Alman Konsolosluğu bu açıklamaya sevinirken.İsrail Bu duruma sinirlenerek " Arif bey ayağını denk alsın.Arif'e Tarif gerekmez.Mossad'a selamlar." diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.
UHA Haber

omayra

Üye
:ehe komik olmuş şakan, güldüm :ehe hala gülüyorum. :ehe

canturgay

canturgay

Üye
:kop:Arif bey ayağını denk alsın.Arif'e Tarif gerekmez.Mossad'a selamlar

gamlihuzun

gamlihuzun

Üye
allah allah

iremm

iremm

Üye
:sahan2::sahan: :ehe hiç inanmadımm

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Arif bey ayağını denk alsın.Arif'e Tarif gerekmez.Mossad'a selamlar:kop:

Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
bu arda umarım yanılıyorumdur....
UHA Haber in anlamı uydurma haber analiz miş:(

canturgay

canturgay

Üye
muhtemelen öyleee...
pek inandırıcı gelmedi bana....
5-10 misket yüzünden dünya harbi çıkarılır mı hiç:ehe

omayra

Üye

uha diye bir ajans var da, bu yazdığın o ajansın haberi değil :ehe olsun bee iyi güldük :ehe verseydiler misketlerini çocuğun :ehe

omayra

Üye
ulusal haber ajansı diye bir ajans var, namı-ı diğer uha, amma ve lakin, nazy'nin eklediği haber, uydurma haber ajansına ait :ehe

iremm

iremm

Üye
:ehe belli zaten bi iki misket yuzunden...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bence doğrudur.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Burhan Altıntop Bu Resme Çiko Diye Bakıp Ağlıyodu Dizide:D

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Sızıntı Dergisinin İlk Sayısının Kapak resmidir ;)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
cok komkk ve aslı olmayn bir haber olark geli bana

Kaptan

Kaptan

Üye
doğruda olabilir ... lakin fakat olmayabilirde :kop:

Üst Alt