s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...mutsuzum bugün... Genişletmek için tıkla ... neden Yasmim kötü bişey yoktur inşaallah
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...mutsuzum bugün... Genişletmek için tıkla ... neden Yasmim kötü bişey yoktur inşaallah
Tuba Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...mutsuzum bugün... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır.. sevimrecep' Alıntı: Ağlamak yok söz verdim tanrı'ya Beni çok utandırdı gözlerim Gülmeyi unutan şu halimize Dön ne olur bir uzaktan bak.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sevim ne güzel dizeler....
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...mutsuzum bugün... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır.. sevimrecep' Alıntı: Ağlamak yok söz verdim tanrı'ya Beni çok utandırdı gözlerim Gülmeyi unutan şu halimize Dön ne olur bir uzaktan bak.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sevim ne güzel dizeler....
sevimrecep Üye RUMMAN' Alıntı: Hayırdır.. Hoşgeldin Sevim ne güzel dizeler.... Genişletmek için tıkla ... Dizeler güzel,kafa zaten bi milyon olmuş düşünmekten,bide böyle bi konu eee ...
RUMMAN' Alıntı: Hayırdır.. Hoşgeldin Sevim ne güzel dizeler.... Genişletmek için tıkla ... Dizeler güzel,kafa zaten bi milyon olmuş düşünmekten,bide böyle bi konu eee ...
Tuba Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: biri benden saklanır olmuş bugün... Genişletmek için tıkla ... burdan seslensek duyar mı ki
yasminoz' Alıntı: biri benden saklanır olmuş bugün... Genişletmek için tıkla ... burdan seslensek duyar mı ki
Tuba Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: duymasa da olur artık... Genişletmek için tıkla ... ayy ayy ayyy canım benim haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sonunda dayanamadınız yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: duymasa da olur artık... Genişletmek için tıkla ... ayy ayy ayyy canım benim haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sonunda dayanamadınız yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: offf ne ağladık yav mendil alayım): Genişletmek için tıkla ... buyur Halit..... sevimrecep' Alıntı: Dertler derya olmuş burada bee... Genişletmek için tıkla ... dertlilerin yeri burası .....
haltie' Alıntı: offf ne ağladık yav mendil alayım): Genişletmek için tıkla ... buyur Halit..... sevimrecep' Alıntı: Dertler derya olmuş burada bee... Genişletmek için tıkla ... dertlilerin yeri burası .....
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: erkekler ağlamazmış sileyim gözyaşımı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haltie' Alıntı: erkekler ağlamazmış sileyim gözyaşımı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sevimrecep Üye Ağlama kalbim büyüdün artık Hiç kendini yorma Zorlama kalbim Daha çok çekicen şu yalan dünyada..
Tuba Üye Konu Sahibi sevimrecep' Alıntı: Ağlama kalbim büyüdün artık Hiç kendini yorma Zorlama kalbim Daha çok çekicen şu yalan dünyada.. Genişletmek için tıkla ... Haklısın Sevim.... benide Halit çoooooookkkkkkk kırdı
sevimrecep' Alıntı: Ağlama kalbim büyüdün artık Hiç kendini yorma Zorlama kalbim Daha çok çekicen şu yalan dünyada.. Genişletmek için tıkla ... Haklısın Sevim.... benide Halit çoooooookkkkkkk kırdı
Tuba Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: iftirayada mı başladın Genişletmek için tıkla ... iftira atan sensin yaaaa yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haltie' Alıntı: iftirayada mı başladın Genişletmek için tıkla ... iftira atan sensin yaaaa yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr