Sevgili arkadaşlar bu program kendi fikrimce cep telefonlarında gelmiş geçmiş en iyi msn ozelligini taşıyan program.Eskiden 3650 telefonumda kullanırdım o zaman kolayca krek li olanları çalıştırabiliyorduk şimdi ise n91 4gb sahibiyim yaklaşık bir buçuk senedir bu programı süresiz kullanmak için cebelleşiyorum ama bir türlü beceremedim bir kaç ay once vazgeçtim artık dayanamayıp bir gun programı satın alicaktim ,fiyatının çok olduğnu gördüm ve diğer msn programlarıyla idare etmeye karar verdim.
Şimdi bu programı gerçekten telefonunda süresiz bir şekilde kullanan varsa helal olsun diyorum
bir ara unsigned olayını signed yapmıştım gene çalışmamıştı ve şifre istemişti dün işe gene siteden bir kaç program denedim ama başaramadım.
Eğer bu programı gerçekten telefonuna kurup kullanabilen birisi varsa buraya nasıl yaptığını ayrıntılı bir şekilde yazsın yalvarıyorum !
maxicep te muhakkak yapan vardır çünkü yurtdışındaki bir çok forumu araştırmıştım ancak çoğu buradaki kullanıcılar kadar bilgili değil.
Cevaplarınızı bekliyorum.