Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunAge Of Empires Tarzi Oyun
Sponsorlu Bağlantılar
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
Age Of Empires Tarzi Oyun
başlıkta belirttigim gibi sadefe internetsiz bir oyun varmi..
temp542
Üye
olsa iyi olur
.caner.
Üye
Jungle heat vs var ama daha değişik bir strateji oyunu.
Pardon interbetsiz demişsin
Yok galiba
Benim de çok istediğim bir şey bu fakat maalesef yok... İnternetsiz demişsin ama yine aklında bulunsun diye tavsiyede bulunayım: Clash of Clans seni tatmin edecektir.
tirisis07
Üye
OLsa harika olur cidden severek oynan bi oyun age of empires
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
hatta pcle wifi den vs atilsa on numara olurdu quake 3 demoda oluyor. denedim. .
rpg demedim ki kardeşim. yinede baktığın icin sao..
LeanbLack
Üye
Cok yakinda age of un kedindisi androide gelecek internette arastirirsan daha detayli bilgi bulabilirsin.
lostarceus
Üye
Konu Sahibi
age of Empires Online var ama ! Mythology olsa sslinda pc deki eski oyunlar convert edilse iyi olurdu..nfsu2 cs veya hitman gibi cocukken internet kafede oynadigimiz oyunlar mesela.. mmorpg ler de olsa iyi olurdu..sro knight cabal gibi
age of Empires Online var ama ! Mythology olsa sslinda pc deki eski oyunlar convert edilse iyi olurdu..nfsu2 cs veya hitman gibi cocukken internet kafede oynadigimiz oyunlar mesela.. mmorpg ler de olsa iyi olurdu..sro knight cabal gibi