pissed26
Üye
ama gözün kesmese bile vazgeçemiyorsun başka birine saldıramıyorsun yani ya saldıracaksın yada beyaz bayrak çekeceksinArkadaşlar intikam tuşuna basınca direkt saldırıya başlıyor mu? Yoksa biraz süre verip inceletiyor mu? Alamayacağım adama boşuna dalmayayım.
İşaretlediğim yere basarak önce kişiyi inceleyinArkadaşlar intikam tuşuna basınca direkt saldırıya başlıyor mu? Yoksa biraz süre verip inceletiyor mu? Alamayacağım adama boşuna dalmayayım.
arkadaşlar bu okçuları geliştirmel için istenen bayraktan bende yok. o ırkta değilim ve o kadarını toplamam da uzun sürecek bayağı. sizce altın verip açayım mı yoksa başka bir asker mi önerirsinizo okçular gerçekten çok iyi 11 tane gruplada bunun olması normal.
arkadaşlar bu okçuları geliştirmel için istenen bayraktan bende yok. o ırkta değilim ve o kadarını toplamam da uzun sürecek bayağı. sizce altın verip açayım mı yoksa başka bir asker mi önerirsiniz
Arkadaşlar intikam tuşuna basınca direkt saldırıya başlıyor mu? Yoksa biraz süre verip inceletiyor mu? Alamayacağım adama boşuna dalmayayım.
o kadar oluyorlar mı gerçekten ya? peki o askerlerden hangisini önerirsiniz? bende bu atlı askerlerden var. bizansım ben. onları da çok etkili kullanamadım. altınları ne yapmamı onerirsiniz?Normal okçuyu 3 seviyeye yukseltirsen hemen hemen aynı oluyorlar 500 bayrak biriktirene kadar onları kullanabilirsin (ben öyle yapıyorum) normal okçu derken yeşil olanlardan bahsediyorum maviler değil.
Şu an 2 kişi boş. 172'den fazla taçınız varsa gelebilirsinizArkadaşlar Maxicep ittifağı dolu. Ben de yeni bir ittifak açtım. Katılmak isteyen arkadaşlar Türkiye diye arayıp katılabilir.
adamsın reis ya bişey dha öğrendik her önümüze gelene intikam diyoz tokatlayıp geri gönderiyolarİşaretlediğim yere basarak önce kişiyi inceleyin
Oyundaki nick neydi bir bakayım. Çok saldırı insanlar pek yemiyor herhalde saldırmaya. O savunma düzenine geçtiğimden beri 17 saldırı yemişim. 2 kere yenilmişim sadece. Dalan adamlar çok sağlam dalmışlar. Onlara yenilmem farz gibiymiş yanibeyler savunmamı değiştirdim @sabanspor dan kopya çektim biraz nasıl olmuş ve @sabanspor sen memnun musun nasıl çok saldırı geliyor mu gelenler çok ganimet alabiliyorlar mı? başka bir önerisi olan var mı?
brkmsl nick.Oyundaki nick neydi bir bakayım. Çok saldırı insanlar pek yemiyor herhalde saldırmaya. O savunma düzenine geçtiğimden beri 17 saldırı yemişim. 2 kere yenilmişim sadece. Dalan adamlar çok sağlam dalmışlar. Onlara yenilmem farz gibiymiş yaniben yurtta kaldığımdan oyuna çok giremiyorum. O düzene geçmeden önce 190 taç civarında tacım vardı. Şimdi 270. Ben en fazla 35 tacı saldırıdan almışımdır. Zaten sağlam internet olmadığından düşüyorum. Çok tacım gitti. Şu an 350+ tacım olsa yeriydi. O kadar düştüm
Catapultları daha iyi korumalısın diye düşünüyorum. Adam oraya Ram ve Tank niyeti askerlerle girerse düşer onlar. Crossbow towerlerdan birini veya patrol pointlerden birini onları korumak için kullan derim.brkmsl nick.
ama gözün kesmese bile vazgeçemiyorsun başka birine saldıramıyorsun yani ya saldıracaksın yada beyaz bayrak çekeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?