ağda kayıtlı değil

Sponsorlu Bağlantılar

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
ağda kayıtlı değil
Arkadaşlar telefon galaxy win (GT-I8552) sim kart takili oldugu halde karti okuyor ama şebeke yok,açılırken pin kodu da sormuyor arama yapmaya calistigim zamanda AGDA KAYITLI DEĞİL hatasi veriyor neden nedir sizce bilgisi olan yada çözümü bilen yardım edebilir mi?

Demirberk

Üye
Bende de note3 n9005 yurt dışı aynı sorun bende de var cildiracagim

harkotr

harkotr

Üye
Pin sormuyorsa sim kart arızalı olabilir. Başka telde dene SIM kartini. Normal sartlarda Pin sormadan simi okumamasi lazım

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
Simde sorun yok görüyor simi ama şebeke yok bi numara aradigim zaman ağda kayıtlı değil diyor yokmu bi çözüm bilen imei numarasida kayitli ayrica

harkotr

harkotr

Üye
Telefon yurt dışından gelmişse Türkiye deki şebekeleri tanımıyor olabilir. Bölgesini Türkiye olarak nasil ayarlayacagini forumda bulabilirsin.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
Yurtiçi kayıtlı,yurtdisindan gelmediyok mu bilen

strk92

Üye
Rim falan yüklrdiniz mi telefona ?

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
Rim derkenTelefon rootlu

strk92

Üye
Rim değil rom olacaktı o yanlış yazmısım :DSamsung yeni romlarda efs yapısını değiştirdi o yüzden benzer problemler olabiliyor

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
Yok rom yüklü değil

strk92

Üye
Peki sürüm düşürme falan uyguladınız mı orjinal romla ?

restmod

restmod

Üye
Buyuk ihtimal sim kart arizali telefon okur numarslari falan bile gorebilirsin ama cekmez telefon baska bi telefonda dene yads senin telefonda baska birinin hattini dene o zaman sorunun hangisinde oldugu anlasilir bendede olmustu yenisini cikarttirdim simin duzeldi

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
telefon aldıgımdan beri 4.1 sürümünde güncelleme yapmadım hic...

Başka simle de deneyeyim dediginiz gibi ,inş. sorun simdedir

Takipçi Satın Al

Üst Alt