Agar.io Nasıl Oynanır?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Agar.io Nasıl Oynanır?
Herkese merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere bir zamanlar dünyanın en çok oynanan tarayıcı tabanlı oyunlarından biri haline gelen meşhur Agar.io nasıl oynanır konusunda detaylı bilgi vereceğim. Öncelikle oyuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Agar.io hilesi var mıdır diye merak edenler için şuanda oyunun mevcut bir hilesinin olmadığını söyleyebilirim. Online olarak sunuculardan verileri aldığı için oyunda bilinen güvenilir bir agar.io hilesi mevcut değildir.

Oyuna ilk girdiğinizde karşınıza aşağıdaki gibi bir giriş ekranı çıkacaktır. Bu giriş ekranı üzerinden kullanıcı adınızı değiştirebilir, oyuna Facebook veya Google hesabınız ile giriş yapabilir, oyun içi markete veya liderlik tablosuna ulaşabilir veya oyun modunu değiştirebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Agar.io oyununu açtığınız zaman karşınıza gelen ekranın ortasında bulunan ve MaxiCep yazan alana oyun içi kullanıcı adınızı yazabilir ve yeşil renkli Play tuşu ile oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna başladığınız zaman aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaşacaksınız. Kullanıcı adınızın yazdığı küçük yuvarlak bir karakteri yönetiyor olacaksınız. Bu karakteri fareniz ile hareket ettirebilir ve etrafta yer alan küçük renkli topları yiyerek karakterinizin büyük bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Karakteriniz çok büyük bir hale geldiğinde daha yavaş hareket etmeye başlayacaktır.

Klavyeniz de bulunan Space yani boşluk tuşuna basarak karakterinizin bölünerek ileriye doğru fırlamasını sağlayabilir ve bu sayede sizden hızlı giden ama sizden küçük olan rakiplerinizi yutabilirsiniz. Agar.io belirli ölçülerde bir beyaz renkli harita üzerinde oynanıyor. Siz küçük topları yiyerek kendinizi büyütüyorsunuz ve diğer rakiplerden daha büyük hale geldiğinizde bu sefer rakiplerinizi yutmaya çalışıyorsunuz. Ne kadar çok küçük top yutarsanız veya rakibinizi yutarsanız karakterinizi o kadar hızlı büyütür ve sağ üst tarafta yer alan liderlik tablosunda zirveye çıkarsınız.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Oyunda eğer bir rakibiniz sizi yutarsa oyun sizin için bitmiş oluyor. Yukarıdaki görselde görebileceğiniz üzere ben çok fazla küçük top ve rakip yutarak kendimi çok büyük bir hale getirdim ve sağ üstteki liderlik tablosundan da görebileceğiniz üzere beşinci sıraya kadar yükseldim.

Eğer oyundaki yeşil renkli dişlilere gelirseniz ve karakterinizi onun üstüne sürüklerseniz parçalanıyor ve küçülüyorsunuz. O sebeple yeşil dişlilerden uzak durmaya özen gösterin. Rakibiniz eğer sizde büyükse yeşil dişlileri bir savunma aracı gibi kullanabilir ve arkasına saklanabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Ana ekranın sol tarafında yer alan Shop seçeneği ile oyunun marketine girebilir ve buradan kendinize karakter görünümü satın alabilirsiniz. Oyuna bir hesap ile giriş yaptıktan sonra hesabınızı sürekli oynayarak geliştirebilir ve oyundan kazandığınız puanları oyun içi markette harcayabilirsiniz. Dilerseniz gerçek para ödeyerek oyunda çok farklı görünümlere sahip olabilir ve hızlı bir şekilde seviye yükselebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Oyuna ilk girişte ana ekranın sağ üst tarafında yer alan oyun modları arasından FFA, Battle Royale, Takım ve Experimental gibi farklı modlardan birini seçerek oynayabilirsiniz. FFA oyun seçeneği Agar.io oyununun klasik bilinen versiyonudur. Battle Royale seçeneğinde ise herkes hazır olduğunda oyunda belirli bir alan olur ve tüm oyuncuların o alana gitmesi gerekiyor. Alanın dışında kalan oyuncular oyunu kaybediyor. Takım modunda ise arkadaşlarınız ile beraber oyunu oynayabiliyorsunuz. Birbirinize bağlantı linki göndererek oyunu beraber oynayabiliyorsunuz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Oyunda birisi sizi tamamen yuttuğunda oyun sona eriyor. Mesela çok büyük bir haldeyken bölünürseniz ve sizin büyük parçalarınızı başka bir rakip yutarsa sizin çok ufak bir parçanızın kalması oyuna devam etmeniz için yeterli olacaktır. Tekrar ufak topları yutarak büyümeye devam edebilirsiniz.

Eğer bütün parçalarınız rakipleriniz tarafından yutulursa oyun sonu yukarıdakine benzer şekilde bir istatistik ekranı ile karşılaşacaksınız. Burada ne kadar top yediğiniz, ne kadar süre hayatta kaldığınız, en iyi liderlik sıralamanız ve ne kadar süre ile liderlik tablosunda ilk 10 sırada yer aldığınız gibi çeşitli bilgiler size gösterilecektir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Son olarak eğer Agar.io oyununu ciddi anlamda oynamak istiyorsanız mutlaka bir Facebook hesabı veya Google hesabı ile oyuna giriş yapın. Aksi halde oynadıklarınızın pek bir etkisi olmayacaktır. Ücretsiz bir şekilde oyuna hesap ile giriş yaparak farklı ödüller kazanabilir ve profilinizi sürekli kayıt altında tutabilirsiniz. Oyuna her gün girdiğinizde Daily Quests ve Gifts bölümlerinden ücretsiz hediyelerinizi alabilir ve hesabınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Oyun dünyasının yapımcıları da özeniyor artık .
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
548
Eren Değerli
    • Beğen
Cevap
1
Görüntüleme
314
DarkredBlue61


Üst Alt