papakudioflu
Emekli Yönetici
Bilmem denemek lazım. Ortağımız o anki ruh haline bağlı nasıl bir tepki vereceği.gülmek cesaret mi ister
![]()
Bilmem denemek lazım. Ortağımız o anki ruh haline bağlı nasıl bir tepki vereceği.gülmek cesaret mi ister
![]()
![]()
Al bunu al al al@Nextman 35miş
![]()
Seni sevmeyen ölsün ortak aha da büyük konuştumSaygılar
+18 olamıyoz be gözüm![]()

Sınav hatasını söylemiyorum bileGünde 2 sınav oluyorumseninki gene azmış.
![]()
Mat ve geo'dan telafim var bakalım ne olacakAlayım ortağım bana 35 dediBilmem denemek lazım. Ortağımız o anki ruh haline bağlı nasıl bir tepki vereceği.
Al bunu al al al
hemen MEtin

Bilmem denemek lazım. Ortağımız o anki ruh haline bağlı nasıl bir tepki vereceği.
Al bunu al al al

Ne kitabı? kitap var kitap varİyi geceker gençler. Ben birazcık kitap okiyacağım. Cahil kalmayayım![]()

Alayım ortağım bana 35 dedihemen MEtin
![]()
![]()

Aferin. Labirent öneririm. ( seri. 3 book)İyi geceker gençler. Ben birazcık kitap okiyacağım. Cahil kalmayayım![]()
Merkele selamlarımı ilet kilo almış dikkat etsin.İyi geceker gençler. Ben birazcık kitap okiyacağım. Cahil kalmayayım![]()
telafiye kalmayı nasıl başardın ? ben türevden kalmadım o kadarSınav hatasını söylemiyorum bileMat ve geo'dan telafim var bakalım ne olacak

Hocalarla sorun yaşıyoruz sınıf olarak, gelen her hoca bizim sınıfa gelmek istemiyor bir süre sonra. Başka bi konuda edebiyat hocasını anlatmıştım.telafiye kalmayı nasıl başardın ? ben türevden kalmadım o kadar![]()
Okulda hoca Forumda Nextman diyorsun yaniHocalarla sorun yaşıyoruz sınıf olarak, gelen her hoca bizim sınıfa gelmek istemiyor bir süre sonra. Başka bi konuda edebiyat hocasını anlatmıştım.

Bilmem denemek lazım. Ortağımız o anki ruh haline bağlı nasıl bir tepki vereceği.
Al bunu al al al
hangi rüzgar attı seni buraya 
Bu arada o limitlere bela okuycam artıktelafiye kalmayı nasıl başardın ? ben türevden kalmadım o kadar![]()

Dikkat edin benden daha şiddetli çarpar @papakudiofluAbi sen forumun bölümlerinde fazla görünmezdinhangi rüzgar attı seni buraya
![]()