Ağabeyimiz Nextman

Sponsorlu Bağlantılar

Sence Nextman

• Gıcık-Kötü

Kullanılan: 3 20.0%
  • Tatlı-Başkan-Aga-Baş tacı

Kullanılan: 11 73.3%
  • Bu adam bir harika(bana para veeer misali)

Kullanılan: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hayatım da hiç oynamadım sevmem de farklı kulvarlar ile gelirsen bir kapışma olabilir. :cool

O senin iyiliğin kardeşim sağolasın. :)
Satranç da olabilir abi il birinciliğim var :D Dama da olabilir pes olabilir sen seç ben her türlü varım abi :D

• Beğen
Tepkiler: polam234
AIS

AIS

Üye
Forumun en iyisi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Abi sana bazi kişilerin garezi var

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Abi sen bir numarasın kralsın baş tacısın :thumbup: :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yokluktan mı desem :ehe yanlış anlaşılmasın :ehe

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Abi sen satranç oynadın mı?
@Nextman

SHS

SHS

Üye
Açık konuşabiliyor muyuz :D

• Beğen
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Uvvvvv ben bile açmadım bu büyük bir sorumluluk genç :cool tebrik ederim seni sonuçlarını görelim bakalım tercihlerin sonuçları sana yansımasın dikkat et :d: :D :cool
Kötü olursa ceza verecende iyi olursa andmin yapacanmı beni :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: polam234 ve B.A.R.O.N
foreverthe

foreverthe

Üye
Ben severim Nextman Abi'yi her derdimize koşar birinin derdi olunca konu açınki başkasıda bir dertle, sorunla karşılaşırsa çözümü görsün diye :)

• Beğen
Tepkiler: polam234, BrainHacker, Nextman ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli kardeşlerim bazılarınız kardeşim bazılarınız neredeyse çocuğum olacak yaştasınız. Sevmek sevilmek güzel bir duygu bunca zaman forumda elimden gelen yardımı yaptığımı bilenleriniz var. Ancak bizim de bir duruşumuz olmalı. Güleriz eğleniriz aslında çok eğlenceli bir duruşum vardır lakin " Hayat Şartları " durum malüm otorite şart.

Sevmediğiniz kişiler olabilir sevmeyebilirsiniz, Lakin söz söylerken de sözünüzün kişiliğinizi yansıtabileceğinizi hep düşünmelisiniz.

Seven ve sevmeyen herkese ilgilerinden dolayı teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

Esen kalın :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, polam234, 98farom98 ve 2 diğerleri
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Ben severim Nextman Abi'yi her derdimize koşar birinin derdi olunca konu açınki başkasıda bir dertle, sorunla karşılaşırsa çözümü görsün diye :)
Hele o gözleri yok mu denizleri kıskandırır <3 :P

• Beğen
Tepkiler: polam234 ve hsynkckygcı@
0MG90

0MG90

Üye
Kilit mi yicek konu :D

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Değerli kardeşlerim bazılarınız kardeşim bazılarınız neredeyse çocuğum olacak yaştasınız. Sevmek sevilmek güzel bir duygu bunca zaman forumda elimden gelen yardımı yaptığımı bilenleriniz var. Ancak bizim de bir duruşumuz olmalı. Güleriz eğleniriz aslında çok eğlenceli bir duruşum vardır lakin " Hayat Şartları " durum malüm otorite şart.

Sevmediğiniz kişiler olabilir sevmeyebilirsiniz, Lakin söz söylerken de sözünüzün kişiliğinizi yansıtabileceğinizi hep düşünmelisiniz.

Seven ve sevmeyen herkese ilgilerinden dolayı teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

:alkisabi bir numarasın :)

• Beğen
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi

Gidiyonmu? :cry:

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
başkan :polis:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Kilit öncesi mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt