Afyon'da Patlama !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Afyon'da Patlama !!!
Güzel şehrimizde patlama oldu Detaylar ;

[h=1]Askeri cephanelikte patlama[/h][h=2]Afyonkarahisar' da askeri cephanelikte patlama meydana geldi.[/h]

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 21:37 TSİ 05 Eylül. 2012 Çarşamba

Afyonkarahisar kent merkezinde bulunan askeri cephanelikte patlama meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Gelen ilk bilgiler, patlamada yaralıların olduğu yönünde.

Kaynak: ntvmsnbc

- - - Eklendi - - -

şu an 20 yaralı varmış 2 si ağırmış gelen haberler bu yönde

- - - Eklendi - - -

kimse bir yorum bile yapmamış. Bu kadar mı ilgisizsiniz patlamalara !!

MasteLaa

Üye
İnşallah ölü olmaz kardom sana da ve milletimize geçmiş olsun.

msy2017

Üye
ben de 7 eylülde afyona gideceğim korktum yav.geçmiş olsun

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Sabotaj değil de kaza sonucu diye belirtiliyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Allah yardımcınız olsun, ucuz atlatılmış gene de . Allah acil şifa versin . Ölüm olmaz umarım .

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Valla ölüm yok dedi belediye başkanı ama patlama güçlü şehit çıkabilir de dedi ki muhtemelen çıkacak gibi Millet oraya akın ediyor hala ya ambulanslar geçemiyor

Valla ölüm yok dedi belediye başkanı ama patlama güçlü şehit çıkabilir de dedi ki muhtemelen çıkacak gibi Millet oraya akın ediyor hala ya ambulanslar geçemiyor

Kaderin ötesine geçemeyiz ne de olsa.Ama inşallah şehid yahut kalıcı hasar çıkmaz.Ama şehidlik çok güzel şey ya.Geride kalanlar olmasa bir de...

Tepkiler: MasteLaa

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Cümlemize. Bakalım hrkes kan vermek için devlet hastanesine koşuyor

- - - Eklendi - - -

Kaderin ötesine geçemeyiz ne de olsa.Ama inşallah şehid yahut kalıcı hasar çıkmaz.Ama şehidlik çok güzel şey ya.Geride kalanlar olmasa bir de...

Aynen o mertebe var ya o mertebe.. Ama durum ciddi

Tepkiler: Cihanî Sultan

MasteLaa

Üye
Allah herkese nasip etmez ki şehitlik mertebesini.Geride kalanlarına üzülüyoruz zaten.Şehitler ölmez boşuna demiyorlar değil mi Sultanım.

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Allah herkese nasip etmez ki şehitlik mertebesini.Geride kalanlarına üzülüyoruz zaten.Şehitler ölmez boşuna demiyorlar değil mi Sultanım.

Patlama çok büyümüş bu arada. Etrafa da el bombaları saçılmış.

Allah rızası için vatan yolunda can vermek.Durumun güzelliği bir yana Allahü Teala bu işin süper karlı alışveriş oluşunu da bildiriyor.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Umarım saçılan bombalar patlamaz..

Bunun kaza olduğunu düşünmüyorum.

ANIL

Admin
32 şehit olduğu söyleniyor arkadaşlar.

lordufuk

Üye
Askeri cephane patlamış beyler Buarada geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...