İndirme Linki : Zippyshare.com
ArifYılmaz42 Üye Konu Sahibi After Earth v1.0.1 APK (Apk + OBB) İndirme Linki : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Atacan- Üye Bu oyun, koşma tarzı oyunlarına son noktayı koymuştur..!!!! Herkes denemeli bence. Paylaşım için teşekkürler..
Bu oyun, koşma tarzı oyunlarına son noktayı koymuştur..!!!! Herkes denemeli bence. Paylaşım için teşekkürler..
serif55 Üye Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim hocam Oyun grafik anlamında gayet iyi, kontrollerde çok sağlam, akıcılık iyi takılma donma yaşamadım, amacına uygun bi oyun yapmışlar ben beğendim Cihaz Htc One
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim hocam Oyun grafik anlamında gayet iyi, kontrollerde çok sağlam, akıcılık iyi takılma donma yaşamadım, amacına uygun bi oyun yapmışlar ben beğendim Cihaz Htc One
byzylass Üye Apk yi kursak yeterli mi bi dosya daha var yeni yim de bu işlerde - - - Eklendi - - - Tamam cözdum teşekkürler yinede
Apk yi kursak yeterli mi bi dosya daha var yeni yim de bu işlerde - - - Eklendi - - - Tamam cözdum teşekkürler yinede
Silinen Üye 2413060 Kapalı Hesap Teşekkürler grafikler saglama benziyor benim t21 de kasar gibime geliyor