aerobilet.com üye olana 100 TL uçak bileti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zorbey27

zorbey27

Üye
    Konu Sahibi
aerobilet.com üye olana 100 TL uçak bileti
oogle reklamlarında siteyi gördüm. 24 Şubat 2012 tarihinde başlamış kampanya, bizler en önemli iki detay yazacağım.

1. Şu anda Yurtiçinde sadece THY/Anad ujet, Sunexpress ve Atlasjet biletleri satışta, Pegasus ve Onurair'i göremedim. Yurtdışı seçenekleri de var tabiki.

2. Facebook'taki açıklamaları ise şöyle: Aldığınız bilet 100 tl den fazla olduğu için bonus seçeneği gelmemiş. hesaplarım/ödeme kısmından eksik miktarı carinizeyüklerseniz bileti satın alabilirsiniz. Örneğin biletiniz 160 tl diyelim, hesabınıza 60 tl yüklerseniz bilet alım kısmında "cari hesabımdan öde(160 TL)" diye bir seçenek göreceksiniz. daha fazla bilgi için yardım/sss kısmına bakabilirsiniz.

Sanırım 100 TL'nin altındaki biletleri bonus ile alabiliyoruz, 100 TL'den fazla biletler için ise eksik miktarı hesabımıza ekliyoruz.

Web:

Facebook:

Kampanya detayları:

Değerli Üyemiz,

Aerob t üyeliğiniz sayesinde 100 TL. değerinde bonus kazandınız.

Kampanya Katılım Koşulları

Bu kampanyaya 18 yaşından büyükler katıla ir.
Aerobilet cari hesabınıza 100 tl değerinde bonus puan yüklenmiştir. 1 bonus puan 1 TL değerindedir.
Kazandığınız bu bonus puanlarını aerobilet web sitesinden ürün ve hizmet satın almak için kullanabilirsiniz.
Bu bonus puanı üyelik tarihinden itibaren 3 aylık süre için geçerlidir. 3 ay sonunda kullanılmayan bonus puanları iptal edilecektir.
Aerobilet sitesinden kazanılan bonus puanları sadece web sitesinden ürün almak için kullanılabilir. Hesabınızdaki bonus puanınız para olarak iade edilemez.
Aerobilet bonus puanları sadece bilet bedeli ödemek için kullanılabilir, bilet iade, iptal ve ceza işlemlerinden doğan ödemeler için kullanılamaz.
Bir kişi ya da e-mail adresine kayıtlı tek bir kullanıcı olabilir. Mükerrer kayıtlar silinecektir.
Aerobilet kampanya süresini ve kampanya şartlarını değitirme hakkını saklı tutar.
Kampanya ile ilgili her türlü sorunuz için bizimle [email protected] adresinden bağlantı kurabilirsiniz.

Teşekkürler,

Aerobilet

Astrosman

Astrosman

Üye
Bilgi için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt