if you dont know.Who knows? i dont know :(
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: if you dont know.Who knows? Genişletmek için tıkla ... i dont know
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Jack Sparrow: How can you say I used you? Angelica: You know exactly how! Jack Sparrow: I know, but how can you say it?
Jack Sparrow: How can you say I used you? Angelica: You know exactly how! Jack Sparrow: I know, but how can you say it?
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu karayip korsanları dalgası nerden çıktı ya Genişletmek için tıkla ... Dün Yunus o fotoğrafı koyunca biraz baktım ben de.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu karayip korsanları dalgası nerden çıktı ya Genişletmek için tıkla ... Dün Yunus o fotoğrafı koyunca biraz baktım ben de.
CABBAR Üye Ygs'si nasıldı ki onun - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alsak mı takıma Genişletmek için tıkla ... Rütbem ne olacak ?
Ygs'si nasıldı ki onun - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alsak mı takıma Genişletmek için tıkla ... Rütbem ne olacak ?
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Ygs'si nasıldı ki onun - - - Eklendi - - - Rütbem ne olacak ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum hic - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alsak mı takıma Genişletmek için tıkla ... Bence alalim
CABBAR' Alıntı: Ygs'si nasıldı ki onun - - - Eklendi - - - Rütbem ne olacak ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum hic - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alsak mı takıma Genişletmek için tıkla ... Bence alalim
CABBAR Üye -Akıncı' Alıntı: yavru mod Genişletmek için tıkla ... Orgeneral olursa kabul Ya da başkomutan harici olmaz
-Akıncı' Alıntı: yavru mod Genişletmek için tıkla ... Orgeneral olursa kabul Ya da başkomutan harici olmaz
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Orgeneral olursa kabul Ya da başkomutan harici olmaz Genişletmek için tıkla ... Maresal yapalim seni
CABBAR' Alıntı: Orgeneral olursa kabul Ya da başkomutan harici olmaz Genişletmek için tıkla ... Maresal yapalim seni
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: rütbe buluruz sorun değil Genişletmek için tıkla ... MaxiCfw tutbesini verelim?