:tebessüm:
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap bakal ---------- Eklendi @ 15:45:29 ---------- Yazıldı @ 15:45:14 ---------- pardon bak kal
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap اقو شايد سكا حسلي بر يورك لازمسه اقو زيرا اوني يازدم اكي سز يازدمسه محمد عاكف :
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: اقو شايد سكا حسلي بر يورك لازمسه اقو زيرا اوني يازدم اكي سز يازدمسه محمد عاكف : Genişletmek için tıkla ... Oku şayet sana hisli bir yürek lazımsa Oku, zira onu yazdım iki söz yazdımsa Mehmed Akif Safahat'ın ilk sayfasında bulunan şiirin son iki mısrası
Rambo_FT' Alıntı: اقو شايد سكا حسلي بر يورك لازمسه اقو زيرا اوني يازدم اكي سز يازدمسه محمد عاكف : Genişletmek için tıkla ... Oku şayet sana hisli bir yürek lazımsa Oku, zira onu yazdım iki söz yazdımsa Mehmed Akif Safahat'ın ilk sayfasında bulunan şiirin son iki mısrası
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Oku şayet sana hisli bir yürek lazımsa Oku, zira onu yazdım iki söz yazdımsa Mehmed Akif Safahat'ın ilk sayfasında bulunan şiirin son iki mısrası Genişletmek için tıkla ... Vaybe ismail010' Alıntı: anladım vay be Genişletmek için tıkla ... Anlatan olduğu için
Pondusss' Alıntı: Oku şayet sana hisli bir yürek lazımsa Oku, zira onu yazdım iki söz yazdımsa Mehmed Akif Safahat'ın ilk sayfasında bulunan şiirin son iki mısrası Genişletmek için tıkla ... Vaybe ismail010' Alıntı: anladım vay be Genişletmek için tıkla ... Anlatan olduğu için
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ismail010' Alıntı: anladım vay be Genişletmek için tıkla ... Rambo_FT' Alıntı: Vaybe Anlatan olduğu için Genişletmek için tıkla ... konu dağılmasın aejşu diyorum tekrar
ismail010' Alıntı: anladım vay be Genişletmek için tıkla ... Rambo_FT' Alıntı: Vaybe Anlatan olduğu için Genişletmek için tıkla ... konu dağılmasın aejşu diyorum tekrar