aejşu

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
wetgsd

mstf_l

mstf_l

Üye
atrcyxkdq

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
avse001.avi

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:ehe Şeytanî Gülüş :kop: Koptum :hmmm Düşün :hih: Hıh! :d: Yuvarlan :naughty: Yaramaz :ağlarım: Ağlarım :oke: Tamam :islik Islık :angry: Sinirli :sarıl: Sarıl :aha: Ahaa :off: Agresif!!! :op: Öp :nono: Yanlış :aman2: Kork! |-) Uykulu :yuru Bravo :P: Dil çıkart :pro: Pro :bilmm Bilmem... :megafon: Megafon (h) Cool :alkis Alkış :ah Ah :vur Vur :bye2: Hoşçakal :) :dry: Dry :good: Çok iyi! :kotu: Kötü :tşk: Teşekkürler :rica: Rica Ederim :pc: Yazı )): Şamar oğlanı :deal: Anlaştık? :heyo: Heyo :emzik: Emzik :) Gülümse :( Üzgün :lol Lol :close_tema: Konu kapat! :box Boks : ? Duruş :agla Ağla :blink: Nasıl yani? :kop2: Kop :turkiye: Türkiye :zong: Zong :dover: Oklava :agla2: Ağla2 :sopa: Sakar :gun1: Taramalı :haha: Haha! :allalla: Allah Allah :perde: Perdeyi aç :coold: CooL :horse: Atlı :heyo2: La la la la... :bira: Şerefe!.. :spr Süper :@ Kızgın o_O o_O :artist: Artist :bangin: Vur kafaya!.. :biggrin: Yahuu!.. :cool Cool :bleh: Bleh!.. :blush: Utan... somuru: Duygu Sömürüsü :bottom: Vur :sos S.O.S. :lamer: Lamer :karisti: Karıştı :konus: Kaynaş :thumbup: Çok iyi2 :seytan: Şeytan :oha: Şaşkın :smartass: Mezun!.. :duvar2: Vur kafayı :anlas: Anlaştık. :kirbac: Kırbaç :bann: Ban! :no: Hayır :lac: Küstüm :gul: Gül :D Sırıt :maxicep: MaxiCep :polis: Polis :ok2: Göz Kırp2 :pokey: Gözüne gözüne :oku OKU! :worshippy: Tapıyorum :scooter: Scooter :icelim: Drunk :sinir :sinir :10numara: Zafer! :kahve: Kahve :hakem: Hakem :oley Oleey :sofer: Şoför :alsana: Al sana :stres: Stres :bud: Dans2 :bakim: Bakım :locked: Kilit :kac: Kaç :korktum: Korktum :dgunu: Birthday :pro2: Pro2 :utan Utandım :nargile: Nargile :cry: Ağla3 :destere: Destere :grrr: Grrr :fkr: Freddy :pasta: Pasta :p Dil çıkart2 :seytan6: Şeytan2 :mahcup: Mahcup :smdance: Dans!.. :sirit: Sırıtış :salincak: Salıncak :cnfsd: Kafa karıştı :walk: Elele :ohannes: OHA :kro2: Kıro :eller: Eller! :hehe: Hehe :zzz: Uykulu :sahan2: Şahan :birak: Bırak yaa... :sahan: Tüüüü... :oha2: Oha! :muha: Muhaha :dance: Toplu Dans :züü: Üzgün. :sukur: Şükür +o( Kus 8-) Gözlerini Devir <:o) Parti 8-| Şapşal (L) Kalp (U) Kırık Kalp :| Hayal Kırıklığı :(6): Msn Demon (A) Melek :ünlem: Dikkat :o Şaşır :s Kafası karışık :$ Utan :türkiye1: Türkiye :huhu: Islık2 :!!!: Iğğğh! :sır: Sır :bye: Hoşçakal :( :nazar: Nazar Boncuğu :firefox: Firefox Aşkı ;) Göz Kırp :'( Ağla :ban: Banlasak mı?.. :bye3: Byes :çay: Çay :domates: Domates At :bilmem: Bilmem :tebessüm: Tebessüm :kıskıs: Kıs kıs :oku: Kitap Okuyan :koş: Koş !utan! Utan! <3 <3 :utandım: Utandım! :trip: Yarı Trip :dansöz: Dansöz :hoba: Hobaa :halay1: Halay1 :halay2: Halay2 :halay3: Halay 3 :emoamca: Emo Amca sopa: Sopa :zuhaha: Zuhaha :yavrum: Yavrum :bira2: Bira :cigara: Cigara :dayak: Dayak :dondum: Dondum :hayalet: Hayalet :teslimol: Teslim Ol :havai: Havai Fişek :rock: Rock :duello: Düello :gunes: Güneş :catcat: Tokatla :disko: Disko :yagmur: Yağmur Bulutu :evet: Evet :bigstar: Teşekkürler! :apple: Apple :bablik: Bablik ,, Virgul

----------Eklendi @ 15:23:43 ---------- Yazıldı @ 15:22:58 ----------

not:kopyala - yapıştır :ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
endoplazmikretikulum mu dediniz

symbian.forever

symbian.forever

Üye
yoo :ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
pardon o zaman öglena dediniz :D

----------Eklendi @ 15:48:00 ---------- Yazıldı @ 15:35:39 ----------

:agla

symbian.forever

symbian.forever

Üye
hayır amip dedik :d:

Symbianist

Symbianist

Üye
pabuçsu hayvan mi :o

Hasan

Üye
o.O O.o

symbian.forever

symbian.forever

Üye
o terliksi hayvan. :d: ama benim dediğim farklı bi canlı :pro:

Symbianist

Symbianist

Üye
bizim burada pabuçsu hayvan o hatta botsu çizmesi diyenler de var da onlar biraz daha gerisinde medeniyetin. (patrona da malzeme çıkıyor ama olsun)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
takılın buralarda

Hasan

Üye
takılalım yeen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi