Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap E ben diyorum işte resim ile simge birbirleri ile alakalı. Hatta simgenin gerçek hayattaki karşılığı
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: E ben diyorum işte resim ile simge birbirleri ile alakalı. Hatta simgenin gerçek hayattaki karşılığı Genişletmek için tıkla ... evet öyle de denilebilir.
Rambo_FT' Alıntı: E ben diyorum işte resim ile simge birbirleri ile alakalı. Hatta simgenin gerçek hayattaki karşılığı Genişletmek için tıkla ... evet öyle de denilebilir.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: Pek uymadı ama güzel poz vermiş kedi Genişletmek için tıkla ... hepiniz adam olun, kedi değil :eh
hasane51' Alıntı: Pek uymadı ama güzel poz vermiş kedi Genişletmek için tıkla ... hepiniz adam olun, kedi değil :eh
symbian.forever Üye hasane51' Alıntı: ben de hastayım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hasan ----------Eklendi @ 11:06:06 ---------- Yazıldı @ 11:05:21 ---------- Pondusss' Alıntı: hastayım .. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ponduss
hasane51' Alıntı: ben de hastayım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hasan ----------Eklendi @ 11:06:06 ---------- Yazıldı @ 11:05:21 ---------- Pondusss' Alıntı: hastayım .. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ponduss
Amaru Shady Üye Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Geçmiş olsun hasan ----------Eklendi @ 11:06:06 ---------- Yazıldı @ 11:05:21 ---------- Geçmiş olsun ponduss Genişletmek için tıkla ... ismimle hitap edebilirsin. ----------Eklendi @ 13:53:52 ---------- Yazıldı @ 13:53:26 ---------- hasane51' Alıntı: ben de hastayım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Hasan
symbian.forever' Alıntı: Geçmiş olsun hasan ----------Eklendi @ 11:06:06 ---------- Yazıldı @ 11:05:21 ---------- Geçmiş olsun ponduss Genişletmek için tıkla ... ismimle hitap edebilirsin. ----------Eklendi @ 13:53:52 ---------- Yazıldı @ 13:53:26 ---------- hasane51' Alıntı: ben de hastayım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Hasan
symbian.forever Üye Pondusss' Alıntı: neyse konuya dönelim. Aejşu Genişletmek için tıkla ... Mobil olduğum için ismini göremiyorum. Ama söyleyebilirsin
Pondusss' Alıntı: neyse konuya dönelim. Aejşu Genişletmek için tıkla ... Mobil olduğum için ismini göremiyorum. Ama söyleyebilirsin