asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
yorum için de teşekkürlerPaylaşım için teşekkürler
4 adet yeşil çizgi var telefonun ram ve hafıza bilgilerini gösteriyortam olarak neye yarıyor acaba
android wgz destekliyor ise çalışırandroidde çalışırmı
android wgz destekliyor ise çalışır
android de ne uygulamalar var bu ne kiTüh keşke çalışsaydı
android de ne uygulamalar var bu ne ki
android alacaksam nokia almamBen bunu istiyordum telefonu satıp symbian alıcam uyuz oldum
Nokia androidli c1 çıkarcakmış gördünmü
Çıkarsada 2016 Kadar Beklemek Zorunda Microsoft Yasağı Var Android 7.0 Gelir O Cihaz Fabrika Açmalı Çoğunu KapattıBen bunu istiyordum telefonu satıp symbian alıcam uyuz oldum
Nokia androidli c1 çıkarcakmış gördünmü
android alacaksam nokia almamsymbian için de yapacak birşey yok her yerden desteği çektiler artık başka bir firma sahip çıksın diye bekliyoruz
Yok Orta Seviyeli Bir Cihaz 1.400 Geçmez Hem Türkiyede Konumu Yokki Microsoft Lumia Türkiye.C1 ozelliklerine baktımda şuan için çok iyi ama fiyatıda 2500 tl civarı olur heralde bizi aşar yani istesekte alamayız heralde
android den soğudun galibaC1 ozelliklerine baktımda şuan için çok iyi ama fiyatıda 2500 tl civarı olur heralde bizi aşar yani istesekte alamayız heralde
Çıkarsada 2016 Kadar Beklemek Zorunda Microsoft Yasağı Var Android 7.0 Gelir O Cihaz Fabrika Açmalı Çoğunu Kapattı
Teşekkürler
Simdilik Tabletle Yola Devam
android den soğudun galibasymbian senin çekmece de değilmi çekmeyi açınca bu ne dersin bu antika nereden gelmiş 2500 tl değil 2.5 tl bile vermem onunda desteğini keserler
aynen devam eski bir tablet de bende var
Yok Orta Seviyeli Bir Cihaz 1.400 Geçmez Hem Türkiyede Konumu Yokki Microsoft Lumia Türkiye.
android den soğudun galibasymbian senin çekmece de değilmi çekmeyi açınca bu ne dersin bu antika nereden gelmiş 2500 tl değil 2.5 tl bile vermem onunda desteğini keserler
aynen devam eski bir tablet de bende var
dostum ben güncelleme den de vazgeçtim hava durumu internet radyo gibi birçok uygulamanın da desteği kesildi sunucu ayarlarını vurmaya başladılar1400 tl ye o özelliklerle çıkmaz.
Nokia ile alakalı birşey değil ki destek kesilmesi
Piyasada yüzlerce android cihaz var güncelleme alamayan çünkü sistem gereksinimleri yetersiz kalıyor
dostum ben güncelleme den de vazgeçtim hava durumu internet radyo gibi birçok uygulamanın da desteği kesildi sunucu ayarlarını vurmaya başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?