Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n82 de kesinlikle çalışmıyor ya arkadaşlar bu serfitka olayının bir çözümü yok mu ya kim bulup bana derse 10 tl oda yollucam bu konuda ciddiyim lanet olası ca versiyonunun güncelledim ondan sonra bi türlü sertfitika olayını yapamadım gittim 0543 487 35 84 birisi bana bil gi ver sin lütfen
mekanszzz
Üye
N86 da ıse yaramıyor
whiteday20
Üye
arkadaşlar bn imzalayıp yukledim ama naptımsa tam ekran olmuyo normal yarım ekran gene bi işe yaramıyo 6220 classıc telefonum
dogukan07
Üye
e50 de sertifika hatası veriyo
safinaz taka
Üye
henüz denemedim olur innşşşlllah
hasankosovali
Üye
tşkr
^^Positive^^
Üye
Teşekkürler...
evren_871
Üye
telefonum nokia n86 yüklemeye öalıştım ama sertifka hatası veriyor nasıl düzeltebillrim ?
ali.oren
Üye
teşekkürler
wildtiger223
Üye
eline sağlık teşekkürler
cartoonpier
Üye
n79 sertşfşka hatası
AZADE27
Üye
Teşekkürler
efeyüp
Üye
n73 e kuruyorum üç gün sürüyor denemediğim yol kalmadı
kezban yenge
Üye
N73 te çalışırmı
maraz fati
Üye
sağ ol
ht81
Üye
nokia 6220 classıc telefonum
sertifikalayıp yükledim,program açılıyor ancak tam ekran asla olmuyor,6220 de çalışan bi prog varsa söyleyen olursa sevinirim.tşkler.
emre1313
Üye
eline sağlık...
ibrahim03
Üye
teşekkür ediyorum emek harcamışsın kardeş eyvallah
icecrash
Üye
Tüm fp2 yazmışsın fakat bu sadece 240x320 ler için 320x240 desteği yok belirtseydin keşke haybeye uğraştırdın...
yüklemek için ya uygulama sertifikalandıralacak yada telefon hacklenecek...
Bu arada birisi allah rızası için bu fp2 olan 320x240 ekranlı E72 için freeswp türü bir uygulama yazsın piyasada yok...