samoyonika
Üye
türkçe linki hatalı değil sadece dosyanın upload edildiği site karışık.neyse türkçesinin linkini güncelledim. Artık tıklayınca direk indirilebilecek emeğe saygı arkadaşlar.!!türkçe linkini tekrar kontrol edebilir misin.?hata veriyor
--------------- ekleme ---------------
kapanma sorununa karşı
1.rompatcher yüklü değilse yükleyin
2.rompatcherin ayarlarından 'disable caps' ı secin ve apply yapın
3.x-plore den c/pirivate/10202be9/persist/1000102c.cre anahtarını silin
4.cveya e de bulunan (programı nereye kurduysanız)e/private/200103e1/sysserver.dat dosyasını üstüne gelerek seçeneklerden dosya ordanda özellikler den sistem i seçin kaydedip cıkın
5.telefonu kapatıp acın işlem tamamdır
6.ha bu arada x-plore den ayarlardan gizli klasör ve dosyaları gösteri işaretleyin yoksa pirivateleri göremezsiniz!!
Dnz 66 arkadaştan alıntıdır
--------------- ekleme ---------------
kapanma sorununa karşı dnz66 arkadaştan alıntıdır
1.rompatcher yüklü değilse yükleyin
2.rompatcherin ayarlarından 'disable caps' ı secin ve apply yapın
3.x-plore den c/pirivate/10202be9/persist/1000102c.cre anahtarını silin
4.cveya e de bulunan (programı nereye kurduysanız)e/private/200103e1/sysserver.dat dosyasını üstüne gelerek seçeneklerden dosya ordanda özellikler den sistem i seçin kaydedip cıkın
5.telefonu kapatıp acın işlem tamamdır
6.ha bu arada x-plore den ayarlardan gizli klasör ve dosyaları gösteri işaretleyin yoksa pirivateleri göremezsiniz!!
n96da olması lazım kardeşim. telefonun hackli mi? yada sertifikalandırıp mı yükledin acaba?bende n 96 var denedim olmuyor arkadaşlar
olması lazım sertifikaladın yada telafonun hacklimi?6220 c de de olmuyor
hep düzelicek inşallahbu kapanma sorunu bu cozumden sonra hepten duzelecekmi yoksa ara ara yine kapanacakmi?
telefonun hack li değilsa bu hatayı verir arkadaşım. Böyle uygulamaları yüklerken hep bu hatayı almamak için ya hack yap yada uygulamaları sertifikanla sertifikala öyle yükle.!!!!n73"e yüklenmiyor "sertifika hatasi" diyor
nokia e50 tel. var benim olmuyo sertifika hatası diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?