Advanced System Care v3.5 | Sistem Optimize Programı (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan.karaman

ayhan.karaman

Üye
    Konu Sahibi
Advanced System Care v3.5 | Sistem Optimize Programı (Türkçe)

Advanced SystemCare programı ile artık bilgisayarınız daha verimli çalışacaktır. Program Türkçe dilini desteklemekle beraber bilgisayarınızdan en iyi verimi almanızı çok kolay arayüzü ile kullanıcıya sağlar. Resimde görülen çare veya diğer butonlara tıklayarak hantallaşmış bilgisayarınızın performansını gözle görülür bir şekilde artırabilirsiniz. Program alanında bir çok ödül almıştır. Kısaca yaptığı şey sistem tarafından kullanılmıyan reg dosyaları, tarayıcı çerezleri gibi gereksiz dosyaları temizlemek.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ayhan.karaman

ayhan.karaman

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler ancak link olarak yazılımın sayfasını verirseniz daha kalıcı olacaktır...

ayhan.karaman

ayhan.karaman

Üye
    Konu Sahibi
nedved kardeş uyarını dikkate alacağım ama ue-gazi nicli modaretör adil davranmıyor. Kendi paylaşımları farklı link benim konularımı kapatıyor linklerimi değiştiriyor. Bundanda hoşnut olmuyorum. İnsanlar paylaşımlarımdan memnun ama o değil sanki

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
nedved kardeş uyarını dikkate alacağım ama ue-gazi nicli modaretör adil davranmıyor. Kendi paylaşımları farklı link benim konularımı kapatıyor linklerimi değiştiriyor. Bundanda hoşnut olmuyorum. İnsanlar paylaşımlarımdan memnun ama o değil sanki

Şikayetini ona değil bana yap... ;) Yaptığın paylaşımlardan ne ben memnunum nede Veysel memnun... Benim yaptığım paylaşımları tekrar yapıyorsun... Üstüne üstelik utanmadan ekran görüntüsüde dahil konumun içeriğini çalarak kendi konuna yapıştırıyorsun... BU senin konun... BUDA benim konum... Aradaki 7 farkı bul bakalım... ;) Bu yaptığın çok yanlış...!!!

Yüzsüzlüğünde bukadarı olur...!!! Bu konun ekran görüntüsüne sağ tıklayarak resim bilgilerine bakın ne demek istediğimi göreceksiniz...!!! Ben konularıma ekran görüntüsü eklerken aldığım ekran görüntülerine kendi kullanıcı adımı yazarım... Aşağıdaki ekran görüntüsü linkinin sonuna bakın...

Kod:
http://img252.imageshack.us/img252/434/[U]uegazia.png[/U]

Madem bir paylaşım yapıcan adam gibi yap çalıp çırpma... Emek harca, emek çalma...

Seni uyarıyorum... Açtığım konulardan (.) nokta dahi çalarak kendi konuna yapıştırırsan sana kafayı fena şekilde takarım... Haddini bil...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...