girasyas Üye YYYYYYYYYYY seretan81' Alıntı: kardeşim bu kilit programını (advanced device locks ) haftalardır arıyordum. paylaşımlarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ...
YYYYYYYYYYY seretan81' Alıntı: kardeşim bu kilit programını (advanced device locks ) haftalardır arıyordum. paylaşımlarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ...
cnrokt Üye kral91' Alıntı: ya arkadaşlar 3250 için şifreleme programı bileniniz varmı yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla ... 3250, 3rd değilmi ? yuakrdaki pro işte aradığınız şey... dosyaları tek tek şifrelemek istiyorsanız http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...amalari/best-crypto-v1-0-sifreleme-45360.html yada daha ayrıntılı anlatır mısınız isteğiniz ?
kral91' Alıntı: ya arkadaşlar 3250 için şifreleme programı bileniniz varmı yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla ... 3250, 3rd değilmi ? yuakrdaki pro işte aradığınız şey... dosyaları tek tek şifrelemek istiyorsanız http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...amalari/best-crypto-v1-0-sifreleme-45360.html yada daha ayrıntılı anlatır mısınız isteğiniz ?
i.dem32 Üye tuncm10' Alıntı: Daha öncede Bu Programi Yüklemiştim Ama 7 Günlük Süresi Vardi Umarim Bu Farkli Versiyondur Genişletmek için tıkla ... bu da 7 günlük arkadaşım
tuncm10' Alıntı: Daha öncede Bu Programi Yüklemiştim Ama 7 Günlük Süresi Vardi Umarim Bu Farkli Versiyondur Genişletmek için tıkla ... bu da 7 günlük arkadaşım
haliskaraer Üye arkadaslar ben bu progreamı ındırdım ama 1 hafta sonra kullanamadım sifre istıyor sıfreyı bılen var mı simdi tekrar kurdum ama yıne calısmıyor
arkadaslar ben bu progreamı ındırdım ama 1 hafta sonra kullanamadım sifre istıyor sıfreyı bılen var mı simdi tekrar kurdum ama yıne calısmıyor
dejavu777 Üye waLLa aradığım birçok uyguLama burda var! hepinizin eLine vede emeğine sağLık arkadaşLar! teşekkürLer...
waLLa aradığım birçok uyguLama burda var! hepinizin eLine vede emeğine sağLık arkadaşLar! teşekkürLer...
regly Üye vallahi bende çok arıyodum bi ara kullanıyodum sora format attım bi dahada bulamadım ellerinize sağlık
vallahi bende çok arıyodum bi ara kullanıyodum sora format attım bi dahada bulamadım ellerinize sağlık