Caine Üye zoom tartışılmaz ama ben asus kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şekilde bir sorunla karşılaşmadım ve fiyatıda çok iyi :artı: asus listede olsaydı ona oy verirdim ama vermedim D
zoom tartışılmaz ama ben asus kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şekilde bir sorunla karşılaşmadım ve fiyatıda çok iyi :artı: asus listede olsaydı ona oy verirdim ama vermedim D
eaglepaw Üye zoom iyidir ama ben speedcom+ (4 portlu ) modem kullanıyorum şıklarda olsaydı speedcom+'a oy verirdim walla 2: 2: 2:
zoom iyidir ama ben speedcom+ (4 portlu ) modem kullanıyorum şıklarda olsaydı speedcom+'a oy verirdim walla 2: 2: 2:
teenwolfx Üye Originally posted by wapcimor@Sep 10 2005, 05:49 PM ne zoom u ya.hala zoom diyosunuz.zoom cep yakıyop walla. :eksi: [post=161876]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Boşver arkadaşım ne demişler anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna yine az yine az...
Originally posted by wapcimor@Sep 10 2005, 05:49 PM ne zoom u ya.hala zoom diyosunuz.zoom cep yakıyop walla. :eksi: [post=161876]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Boşver arkadaşım ne demişler anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna yine az yine az...
lastsmileegs Üye en iyisi zoom model ben onu kullanıyoru memnunun :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı:
en iyisi zoom model ben onu kullanıyoru memnunun :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı: :artı:
midnight Üye Originally posted by blslayer@Sep 13 2005, 08:18 PM DSL pazarının 1 numarılı ismi; ZyXEL (niye yok!!! ) [post=164649]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ben blslayer'in tavsiyesi üzerine Zyxel aldım çok memnunum.. ;
Originally posted by blslayer@Sep 13 2005, 08:18 PM DSL pazarının 1 numarılı ismi; ZyXEL (niye yok!!! ) [post=164649]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ben blslayer'in tavsiyesi üzerine Zyxel aldım çok memnunum.. ;
cobe Üye Konu Sahibi Originally posted by eaglepaw@Sep 13 2005, 01:34 AM zoom iyidir ama ben speedcom+ (4 portlu ) modem kullanıyorum şıklarda olsaydı speedcom+'a oy verirdim walla 2: 2: 2: [post=164240]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ewet çok doğru söylüyosun 2: 2: 2: :wacko: :wacko: d -link :wacko: :wacko: falan filan diolar yaw :
Originally posted by eaglepaw@Sep 13 2005, 01:34 AM zoom iyidir ama ben speedcom+ (4 portlu ) modem kullanıyorum şıklarda olsaydı speedcom+'a oy verirdim walla 2: 2: 2: [post=164240]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ewet çok doğru söylüyosun 2: 2: 2: :wacko: :wacko: d -link :wacko: :wacko: falan filan diolar yaw :
ronin41 Üye kimse inca kullanmıyormu yaw pc-world da bile fiyat-performans da 1 numara seçilmiş ben şimdilik inca dan şaşmam
kimse inca kullanmıyormu yaw pc-world da bile fiyat-performans da 1 numara seçilmiş ben şimdilik inca dan şaşmam