ADSL modemi resetlemek istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
    Konu Sahibi
ADSL modemi resetlemek istiyorum...
Arkadaslar, ADSL modemin(Prestige 660HW-61) sifresini kaybettim...resetlemek istiyorum ama restlersem sifresi default sifre olup olmayacagından emn degilim ....bide ayarları nasıl yapcamla ilgili detaylı bi yolgosterim olursa cok sevincem .... malum reseledikten sona kendi basıma kalcam....

Ayarları ilkj alındıgı gibi duuyor...o yuzden tek acık wireless portu bırakmayı ve wireless sifresi koyma konusunda da yardım olursa cok mutesekkir olcam.....

hasisa

hasisa

Üye
ttnet ten şifreni öğrenebilirsin

researcher

Üye
    Konu Sahibi
onerilerinizi nasıl yapılacagı ile desteklerseniz harika olur....

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
TT noktasında ögrenebilirsin

hasisa

hasisa

Üye
adsl e abone olurken sana verilen bir dosya var o dosyada destek telefonunu arayıp şifreni öğrenebilirsin

kurt bey

kurt bey

Üye
modem arayüz şifresini soruyor arkadaş. Adsl bağlantı şifresini değil.
arkadaşım kullanıcı adı ve şifre bu;
varsayılanı username;admin,password;1234
portlarla ilgili bir kaynak buldum ancak tamamen inglizce.

inglizcen varsa işine yarar sanırım:)

technonur

technonur

Üye
buradan detayl bilgi alabilirsiniz

polifonikali

Üye
ttent hakkında herşeyi biliorm ya isteyen msnemi eklesin yazımın sonunda yazıcam msnmi modemi resetlemek çok kolay......
[email protected]

technonur

technonur

Üye
ttent hakkında herşeyi biliorm ya isteyen msnemi eklesin yazımın sonunda yazıcam msnmi modemi resetlemek çok kolay......
[email protected]

amacın msn listesini arttırmak mı yoksa msj sayısını arttırmakmı bilmem ama bildiğin bişey varsa msne gerek kalmadan buradan paylaşırsan iyi olur ayrıca herşeyi biliyorum diye bişey pek mümkün değildir illaki bilmediğin birşey çıkar ok ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt