adsl kulanarak....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
adsl kulanarak....
ya telefondan adsl kulanarak internete girmek istiyorum tel modelm 7610 telefondan hiç bir ücret gitsin istemiyom pc var evde adsl bağlı bu bağlantıyı kulanarak cep telefonumdan internete girmek istiyorum neler yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :oke:

burrrak

burrrak

Üye
aga naptın ya .:D.öyle bişey yok bildiğim kadarıyla:D

Nazy

Nazy

Üye
Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için ekstra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli.

Telefonda yapmanız gerekenler:

1. Ayarlara girin.

2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.

3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.

4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.

Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı : GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal

Bilgisayarda yapmanız gerekenler:

1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın. (Bluetooth configurations)

3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.

4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

alıntı

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için ekstra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli.

1. Ayarlara girin.

Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)

1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın. (Bluetooth configurations)

3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.

4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

saol nazy de bi sorun var usb den olmuyoum bu :ss bluetooth yoqda usbden yapılamıyomu :vur

Nazy

Nazy

Üye
neyazıkki:( usb olmuyor
usb ile tam tersini yaparsın cepdeki interneti pc de kullanırsın
ve kotörlerin yok olur

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
tüh tmm saol yinede nazy bilgilerin için

burrrak

burrrak

Üye

1. Ayarlara girin.

alıntı
ilk defa duyuyom:S:heyo:

gsmelih

gsmelih

Üye
bende ilk defa duyuyom:)

Marasov46

Marasov46

Üye
ben bunu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzun zamandan beri bakuyorum ama nafile bi açıklama veya rahat yazan ve sonuç veren bi açıklama bulamadım

unutmayın
pcden
telefona baglanmak istiyorum

telefondan pc ye
değil bunu yapıyorum kolay

Nazy

Nazy

Üye
ben bunu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzun zamandan beri bakuyorum ama nafile bi açıklama veya rahat yazan ve sonuç veren bi açıklama bulamadım

unutmayın
pcden
telefona baglanmak istiyorum

telefondan pc ye
değil bunu yapıyorum kolay
sen tam tersini istiyosun o dediğini PC suite yapıyor zaten

helis

Üye
arkadaşlar bunu az önce denedim yukarıda anlatılanların aynısı nı yaptım fakat bağlanmıyo farklı bişey olmalı anlatılan yetersiz

ortioktay

ortioktay

Üye
bende yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

şunu düzgün bi şekilde anlatbilirmisiniz

noman

noman

Üye
ben o konuyu çok araştırdım ama hiç biri çalıştırmadı ama benim tel kablosuz lan ağı destekliyo bunun için sadece kablosuz modeme ihtiyacım var bakalım sadece bu tel için galiba alıcam:bilmem:

technoman34

technoman34

Üye
arkadaşlar. benden size br taktik wireless özelliği olan bir telefon alın ağ üzerinde şifresiz bir modem mutlaka bulursunuz onun uzerınden hem beleş hemde çatır çatır bağlanırsınız internete :)

ycg35

ycg35

Üye
ohoo wlan destekli teller en az 600 den başlıyo be 0 ları mesela snn e65 en son 650 miydi neydi birde bu yöntem java destekli tellerde oluyormu daha önce bunun gnubox adlı symbian bir programla yapıldığını okumuştum forumda..

king512

king512

Üye
giriyor ama çok yavaş...

yasar2406

Üye
bnde ilk defa duyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt