ADSL Hızlandırıcı 1.0 (ÜCRETSİZ)

Sponsorlu Bağlantılar

halim68

halim68

Üye
    Konu Sahibi
ADSL Hızlandırıcı 1.0 (ÜCRETSİZ)
Adsl Baglantiniz Her Ne Hizda Olursa Olsun Baglantinizi Windows'un Standart Ayarlariyla Tam Kapasitesinde Kullanamazsiniz. Bu Ayarlarla Adsl Baglantinizdan Istediginiz Verimi Alamazsiniz.Windowsun Standart Ayarlarini Degistirerek Adsl Baglantinizdan En Iyi Sekilde Yararlanabilirsiniz. ADSL Hizlandirici Programiyla Bu Ayarlari Hizli ve Kolayca Yapabilirsiniz.Ayarlari Sürekli Degistirerek Baglantinizi En Iyi Sekilde Optimize Edebilirsiniz.En Iyi Ayarlari Bulduktan Sonra Dosya indirme ve Göndermede( Download-Upload) Baglanti Türüne Göre %25 ile %100 Arasinda Bir Hizlanma Oldugunu Görebileceksiniz.Baglanti Hizini Nekadar Yüksek Ise Bu Program dan Daha Çok Verim Alabilirsiniz. Program Iki Kisimdan Olusmaktadir. Birinci Kisim Dosya Indirme Gönderme (Download -Upload) Bu Kisimda Dosya Indirme ve Gönderme Için Baglantinizi Optimize Edebilirisiniz. Ikinci Kisim Ise Online Oyunlar Için Baglantinzi Optimize Etmektedir. !!!DIKKAT!!! : Bu Optimize Seçenegini Sadece Online Oyun Oynarken Aktif Hale Getiriniz.Aksi Halde Bu Ayarlarda Dosya Indirme ve Gönderme Hiziniz Asiri Sekilde Düsecektir. **Yaptigimiz Testlerde Programin Önermis Oldugu Ayarlari Kullanarak Dosya Indirmede ve Göndermede %100 Oraninda Bir Hizlanma Oldugu Gözlenmistir. Programin Belirledigi Degerler Siz de Kayda Deger Bir Hizlanma Saglamazsa.Degerleri Yükselterek Baglantinizin Hizini Yeniden Kontrol Edebilirsiniz. ******* UYARILAR ********
1-) Yaptiginiz Her Degisikligin Aktif Olmasi Için Windowsunuzu Yeniden Baslatmaniz Gerekmektedir.
2-) En Yüksek Deger En Hizli Adsl Baglantisi Demek Degildir.Bundan Dolayi Kendi Bilgisayariniz Için Ortalama Degerleri Bulmalisiniz.
3-) Online Oyun Ayarlarini Sadece Oyun Oynarken Kullaniniz. ***** Programinizin Baglantiniz Üzerinde Bir Degisiklik Yapip Yapmadiginzi Görmek Için Baglanti Hizinizi Programi Kurmadan Önce ve Kurduktan Sonra Test Edip Görebilirsiniz. Ayrica Unutulmamali ki Bu Program 256 Kpbs Baglantiyi 512 Kpbs Yapmaz. Bu Program Baglanti Hiziniz Maksimum Sekilde Kullanmaniz Saglar

LİNK: :megafon::sn:

• Beğen
Tepkiler: prenseskiz, wolf_34, 34vice53 ve 4 diğerleri

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Teşekkürler deneyelim bakalım:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
deneyen arkadaşlardan yorumları alalım:)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
İndiremiyorum:(

ısland

Üye
ya boşverin yha

halim68

halim68

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Böyle Birşey Olabilirmiki :)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Link Felan Yok Arkadaşlar Konu Silinsin :oke:

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Gördüm Kardeşim Sağol :) Yeni Koymuşsun ama :D :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim İngilizce Bilmeme Rağmen Programdan Hiç Bir Şey Anlayamadım Ve Kimseninde Bişi Yapabiliceğini Sanmıyorum:nono:, Madem Konuyu Açan Sensin Güzel Bir Anlatım Yaparsan Sevinirim... :oke:

34vice53

Üye
Paylasim güzel

TheHoc

TheHoc

Üye
evet paylaşım güzel ancak adsl in hızı ne kadar sa en yüksek kapasite kullanırsın.artk butun adsl ler mükemmel çalışıo bilgisayarın yavaşsa bunun için yapıcak bir çözüm yok bence :D

alpan06

alpan06

Üye
Pek yararlı olmadı

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Baglanti Türüne Göre %25 ile %100 Arasinda Bir Hizlanma Oldugunu Görebileceksiniz.

:bann:
Arkadaşlar böyle bir şey olması bir kere teknik olarak mümkün değil :nono: TTNET tarafından size verilen bant genişliği var. Eğer bant genişliği 1mbit ise bunu 2mbit yapmak mümkün değildir :evet:(bilgisayardan yapmak mümkün değildir, illegal yollardan yapılabilir.)
Arkadaşın dediği olay bilgisayar tarafından kısıtlanan %20 lik bir oran var, ama bunun pek bir etki yaptığı söylenemez.
Kısaca bu tip programlara ve programcılara itibar etmeyiniz :megafon:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Yahu Daha Önce Bunu Denemiştim :D Hiçbir Faydasını Görmedim :D

Kendi Hızlandırma Yöntemim Bundan 10 Kat Daha İyi Ve Hızlandırıyor :D

Keşke Bir Ton Yazı Yerine Kullanımı Anlatsaydın :d:

Üst Alt