Adsl Faturasını ödemekten bıkanlar baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arzu88

Üye
    Konu Sahibi
Adsl Faturasını ödemekten bıkanlar baksın
Selam öncelikle arkadaşlar, aylık adsl faturanızı bedavaya getirmek veya evin aylık mutfak masraflarını karşılmak istermisiniz? Cevabiniz evet ise burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kesinlikle fake yada kandırmaca değil ben kendim 1 senedir kullanıyorum üye olduktan sonra türkce forumunda aylık 700$ kazanan arkadaşlarıda görebilirsiniz ben kendi evimin mutfak masrafı icin üye oldum belki yarari olur diye paylasmak istedim İyi günler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: kol@j, Lord_oF_Dark ve emrah_ocak

emmrecan

emmrecan

Üye
daha açıklayıcı anlatsan?
ne yapcaz nasıl kazancaz ?

seylir

Üye
İnternete mutfaktan bağlanın diyo anladım ben,ordan bağlanınca fatura az geliyormuş.:aha:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:ehe:kop:

milestone

milestone

Üye
paid to click.... tıklama başına ödeme.... yorum yapmaya bile değmez

eyup007

eyup007

Üye
adamın tüm mutfak geliri acaba 25 liramı?

NoScatter

NoScatter

Üye
sağol

furkan3842

furkan3842

Üye
Bence hiçte gereği yok çünkü kesinlikle bir hile vardır olmasa adam neden durduk yere bir click için para versin sana ben sakıncalı buluyorum ve tavsiye etmiyorum

kol@j

kol@j

Üye
Selam öncelikle arkadaşlar, aylık adsl faturanızı bedavaya getirmek veya evin aylık mutfak masraflarını karşılmak istermisiniz? Cevabiniz evet ise burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kesinlikle fake yada kandırmaca değil ben kendim 1 senedir kullanıyorum üye olduktan sonra türkce forumunda aylık 700$ kazanan arkadaşlarıda görebilirsiniz ben kendi evimin mutfak masrafı icin üye oldum belki yarari olur diye paylasmak istedim İyi günler dilerim..

arkadaşlar ptc sitesi...
tek biriyle olmuyor... bir kaç tane ptc sitesi takip etmek lazım... reklam tıklamayla para kazandırıyor... günlük 1$ dolar kazansan aylık 30$ eder...tek siteyle komik olur günlük 2 sent falan... günlük yarım saat bir saat zaman ayırmak lazım... hergün düzenli takılmak lazım...
hakkaten o zaman...700 $ falan kazanılır...
ödeme listeleri de komik (0.02 -0.05-0.80 $ diye sıralı )ama damlaya damlaya göl oluyor...

kabaca böyle...
bende de bir kaç tane var...

--------------- Ekleme ---------------

aslında hukuk suz değil reklamı yayınlamak için aldığı parayı reklamı okuyanlatra veriyor...
garip olan şu uluslar arası... benimle alakası olmayan reklamlardan da birşeyler geliyor...
aylık 700$ kazanmak için 700/30=23.33 günlük kazanılıyor demektir...günlük yaklaşık bir site 0.03 $ kazandırıyor...site ne kadar eskiyse daha çok link oluyor...o zaman günlük 0.05 falan olur...
23.33/0.03=777 ptc sitesine abone olmak demektir... hergün 777 ptc sitesine abone olup takip etmek zor...zaten bu kadar site var mıdır yok mudur? senin üzerinden abone olanların kazancının %10'u da hesaba geliyor...
abone toplamak ta esas... bu konuda bannerlarınızı da site veriyor...
aylık 100 site takip edersen tek başına da bu hesaba göre aylık 70 $ kazandırır... tek başına yani senin üzerinden hiç abone yoksa... abonen varsa senle aynı işi yapan 7$ da ondan gelir...100 abonen varsa 700$ olur... böyle birşey...

şöyle bir sorun çıkabilir gelir vergisi beyannamesi doldurup stopaj ödemeniz de icap edebilir...%20 eder

_enqin_

_enqin_

Üye
kotayı aşanlar da baksın bence :D:D:D::D:D:

spawn_22

spawn_22

Üye
İnternete mutfaktan bağlanın diyo anladım ben,ordan bağlanınca fatura az geliyormuş.:aha:

Beyler Dalga Geçmeye Gerek Yok Dimi
(ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aha::aha::aha::aha::aha::aha:kop::kop::kop::kop::kop::) |-)

arkadaşlar ptc sitesi...
tek biriyle olmuyor... bir kaç tane ptc sitesi takip etmek lazım... reklam tıklamayla para kazandırıyor... günlük 1$ dolar kazansan aylık 30$ eder...tek siteyle komik olur günlük 2 sent falan... günlük yarım saat bir saat zaman ayırmak lazım... hergün düzenli takılmak lazım...
hakkaten o zaman...700 $ falan kazanılır...
ödeme listeleri de komik (0.02 -0.05-0.80 $ diye sıralı )ama damlaya damlaya göl oluyor...

kabaca böyle...
bende de bir kaç tane var...

aslında hukuk suz değil reklamı yayınlamak için aldığı parayı reklamı okuyanlatra veriyor...
garip olan şu uluslar arası... benimle alakası olmayan reklamlardan da birşeyler geliyor...
aylık 700$ kazanmak için 700/30=23.33 günlük kazanılıyor demektir...günlük yaklaşık bir site 0.03 $ kazandırıyor...site ne kadar eskiyse daha çok link oluyor...o zaman günlük 0.05 falan olur...
23.33/0.03=777 ptc sitesine abone olmak demektir... hergün 777 ptc sitesine abone olup takip etmek zor...zaten bu kadar site var mıdır yok mudur? senin üzerinden abone olanların kazancının %10'u da hesaba geliyor...
abone toplamak ta esas... bu konuda bannerlarınızı da site veriyor...
aylık 100 site takip edersen tek başına da bu hesaba göre aylık 70 $ kazandırır... tek başına yani senin üzerinden hiç abone yoksa... abonen varsa senle aynı işi yapan 7$ da ondan gelir...100 abonen varsa 700$ olur... böyle birşey...

şöyle bir sorun çıkabilir gelir vergisi beyannamesi doldurup stopaj ödemeniz de icap edebilir...%20 eder

Arkadarşım Herşey Güzel Açıklama Anlaşılırda Birkaçtanede Öneri Atsana ?? Derim yane:off:

maganda112

Üye
arkadaslar wc de baglanın daha az glıyo fatura :d

carotis34

carotis34

Üye
gercek mi bu ya
:) mutfaktan baglanalım komik :)

saçma ya öle şey mi olur :) aynı fatura işte..

tiryaki102

Üye
benden daha başka ama gerçekci bir öneri eger ttnet internet kullanıcısı ,iseniz ve baglantı gününüzden bu güne 2 yıl geçti ise internetinizi kapattırıp yeniden açtırarak yeni kampanyalardan yararlanıp mesala 6 ay 9,99 ödeyerek 120 tl kara geçe bilirsiniz yada diger kampanya seçeneklerinden yararlanmış olursunuz bunun için tek yapmanız gereken online internet baglantısı yaptırmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt