Selam öncelikle arkadaşlar, aylık adsl faturanızı bedavaya getirmek veya evin aylık mutfak masraflarını karşılmak istermisiniz? Cevabiniz evet ise
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kesinlikle fake yada kandırmaca değil ben kendim 1 senedir kullanıyorum üye olduktan sonra türkce forumunda aylık 700$ kazanan arkadaşlarıda görebilirsiniz ben kendi evimin mutfak masrafı icin üye oldum belki yarari olur diye paylasmak istedim İyi günler dilerim..
arkadaşlar ptc sitesi...
tek biriyle olmuyor... bir kaç tane ptc sitesi takip etmek lazım... reklam tıklamayla para kazandırıyor... günlük 1$ dolar kazansan aylık 30$ eder...tek siteyle komik olur günlük 2 sent falan... günlük yarım saat bir saat zaman ayırmak lazım... hergün düzenli takılmak lazım...
hakkaten o zaman...700 $ falan kazanılır...
ödeme listeleri de komik (0.02 -0.05-0.80 $ diye sıralı )ama damlaya damlaya göl oluyor...
kabaca böyle...
bende de bir kaç tane var...
--------------- Ekleme ---------------
aslında hukuk suz değil reklamı yayınlamak için aldığı parayı reklamı okuyanlatra veriyor...
garip olan şu uluslar arası... benimle alakası olmayan reklamlardan da birşeyler geliyor...
aylık 700$ kazanmak için 700/30=23.33 günlük kazanılıyor demektir...günlük yaklaşık bir site 0.03 $ kazandırıyor...site ne kadar eskiyse daha çok link oluyor...o zaman günlük 0.05 falan olur...
23.33/0.03=777 ptc sitesine abone olmak demektir... hergün 777 ptc sitesine abone olup takip etmek zor...zaten bu kadar site var mıdır yok mudur? senin üzerinden abone olanların kazancının %10'u da hesaba geliyor...
abone toplamak ta esas... bu konuda bannerlarınızı da site veriyor...
aylık 100 site takip edersen tek başına da bu hesaba göre aylık 70 $ kazandırır... tek başına yani senin üzerinden hiç abone yoksa... abonen varsa senle aynı işi yapan 7$ da ondan gelir...100 abonen varsa 700$ olur... böyle birşey...
--------------- Ekleme ---------------
şöyle bir sorun çıkabilir gelir vergisi beyannamesi doldurup stopaj ödemeniz de icap edebilir...%20 eder