ADSL 1 Kasımdan itibaren en az 512 Kb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cilginfirari

Üye
    Konu Sahibi
ADSL 1 Kasımdan itibaren en az 512 Kb
ADSL fiyatlarında yüzde 100'lük indirim

İlk defa Burdur'dan Türkiye'ye bir müjde veren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Burdur çıkartması sırasında ADSL fiyatlarında yüzde 100'lük bir indirime gidildiğini bildirdi.


1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek olan uygulama ile tüm ADSL kullanıcıları yüzde 100'lük bir indirimden yararlanacak. Bakan Yıldırım, "ADSL diğer adıyla geniş bant hızlı internet uygulaması son 1 senedir çok yaygın olarak kullanılmaya başlandı, telefonla beraber data iletişimi de aynı anda başladı, bu anlamda büyük kolaylık sağlandı. Biz yeni bir değişiklik yaptık, Türk Telekom hızı iki katına çıkardı. 256 kbps olan asgari hız, 512 kbps'ye çıkarıldı, böylece fiyatta da yarı yarıya indirim olmuş oldu bu önemli bir olaydır. İnternetin, yaygınlaştırılması bakımından herkese hayırlı olmasını diliyorum" diyerek tüm ADSL kullanıcılarına müjde verdi.

kaynak:mynet haber
 


symbianboy

Üye
ooo çok sevindimmmm
 
ibonline

ibonline

Üye
yılan hikayesine döndü
bunun burasında 1 kasım'a ne kaldıkı değilmi arkadaşlar
 
iceboy

iceboy

Üye
Abi 100% indirim olunca beles olmuyomu?
A anliyorum tabi, Turkiye burasi. Zaten %200 zam komuslardi, 100'unu cikarinca gene 100 kaldi elde. Muhahaha.
Hayirlii olsun...
 

symbianboy

Üye
ewet geçende nisan, mayıs, haziran, dediler tık yok
 
cllgr

cllgr

Üye
fiatı düşürmüyorlar hızı artırıyorlar buda iyi haber.zaten ülkemiz koşullarında bağlanma ücretide aylık ücretlerden pahallı.hatta dış ülkelerle kıyaslandıgındada en pahallılar arasındayız.nedense her hizmeti en pahallı biz kullanıyoruz.vardır bundada bir hikmet.....
 
Haberci

Haberci

Üye
Bu 256 ları ne zaman 512 ye çevirdiler ki?256 olupta 512 ye cevrilmiş olan var mı arkadşlar?Benimkisi hala 256 da :)
 

3f3

Üye
yalnız baska sıtede okudugum haberlerde aylık sabıt ucret olan 29 ytl gıbı bı laf gecıyor acaba sadece sınırlı kullanıcılara yonelık bır hız arttırımı olmasın ?
 
Haberci

Haberci

Üye
Ben İstanbuldayım ve kotalı kullanıcıyım.256 kullanıyorum.Benim hız hala 256 bunlar kime neyi nasıl arttırmışlar ki?256 dan 512 ye geçen var mı?
 
midnight

midnight

Üye
Originally posted by Haberci@Oct 14 2005, 01:01 AM
Ben İstanbuldayım ve kotalı kullanıcıyım.256 kullanıyorum.Benim hız hala 256 bunlar kime neyi nasıl arttırmışlar ki?256 dan 512 ye geçen var mı?
[post=190642]Quoted post[/post]​
1 Kasım'dan itibaren yürülüğe girecekmiş..
 

ronin41

Üye
256 sınırlı kullanıcıların kotalarıda artcakmiki acaba :)
 
Haberci

Haberci

Üye
Türkiye'deki ADSL kullanıcıları 1 Kasım'dan itibaren en az 512 Kb'lik hızla internete girecek. 256 Kb'lık internet kullanıcılarına ise bakan şu müjdeyi verdi.
Türkiye'deki ADSL kullanıcıları 1 Kasım'dan itibaren en az 512 Kb'lik hızla internete girecek. 256 Kb'lık internet kullanıcıları otomatik olarak 512'ye yükseltilecek. Fakat fiyatlarında bir değişme olmayacak.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Belediye ve TOKİ tarafından yaptırılan sosyal konutların temel atma töreni için Burdur'a geldi. Akşama kadar bir dizi temasta bulunan Bakan Yıldırım, orucunu da Burdur'da açtı.

Serenler Otel'de verilen iftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Bakan Yıldırım, Türk Telekom'un ADSL'deki yeni uygulamasını ilk kez burada açıkladı. 1 Kasım tarihinden itibaren 256 kilobaytlık ADSL internet hizmeti tarihe karışacak. Böylece en düşük ADSL hızı 512 Kb'ye yükselecek. Fakat fiyatlarda bir artış yaşanmayacak. Aksine isteyen aboneler aynı 512'lik internet kullanıcıları artık daha az ücret ödeyecek. Şu an limitli olarak 256 Kb'lik internet kullanıcıları 29 YTL aylık ücret ödüyor. Aynı hızın limitsiz kullanıcıları ise 49 YTL. Yeni fiyatlarla birlikte ödenen ücretlerin aynısı iki kat hız karşılığında olacak.

Fiyatlarda bir yükselme yaşanmayacağının altını çizen Bakan Binali Yıldırım, "Artık internet hızı yüksek olacak. Çünkü Türkiye teknoloji ile barıştı ve daha iyisini istiyor. Hız iki katına çıkmasına karşın fiyatta yükselme olmayacak. Bir başka boyutuyla fiyatlarda yüzde yüzlük bir indirime gidildi." diye konuştu.

ADSL kullanıcılarının çoğalması açısından Türkiye'nin yüzde 800 artışla dünya birincisi olduğunu açıklayan Yıldırım, şu an ADSL'nin toplam 1 milyon 500 bin abonesi bulunduğunu kaydetti.

14 Ekim 2005 00:25
 

teenwolfx

Üye
tüm adsl kullanıcılarında hız artırımına giderler yani sınırlı sınırsız ayrımı yapmazlar ve 1 kasım dan itibaren başlayacakmış.

"ADSL fiyatlarında yüzde 100'lük indirim
13.10.2005 23:05 - Bu haber 4414 kişi, Mynet Haber bugün 587.068 kişi tarafından okundu
BURDUR (İHA) - İlk defa Burdur'dan Türkiye'ye bir müjde veren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Burdur çıkartması sırasında ADSL fiyatlarında yüzde 100'lük bir indirime gidildiğini bildirdi.


1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek olan uygulama ile tüm ADSL kullanıcıları yüzde 100'lük bir indirimden yararlanacak. Bakan Yıldırım, "ADSL diğer adıyla geniş bant hızlı internet uygulaması son 1 senedir çok yaygın olarak kullanılmaya başlandı, telefonla beraber data iletişimi de aynı anda başladı, bu anlamda büyük kolaylık sağlandı. Biz yeni bir değişiklik yaptık, Türk Telekom hızı iki katına çıkardı. 256 kbps olan asgari hız, 512 kbps'ye çıkarıldı, böylece fiyatta da yarı yarıya indirim olmuş oldu bu önemli bir olaydır. İnternetin, yaygınlaştırılması bakımından herkese hayırlı olmasını diliyorum" diyerek tüm ADSL kullanıcılarına müjde verdi."

haber başlığına bakın %100 lük indirim diyor bide şuna bakın "256 kbps olan asgari hız, 512 kbps'ye çıkarıldı, böylece fiyatta da yarı yarıya indirim olmuş oldu " haberi yazanda sorun varmış başı ile sonu tutmuyor hemen kendinize çamur atıyorsunuz kendinizi kötülemek hoşunuza mı gidiyor? bunu yazan hayatında hiç matematik dersi görmemiş herhalde. zaten tam metni okursanız bakan yarı yarıya demiş yani %50 indirim.
 

AntiTuk

Üye
çok geç oldu ama güzel oldu ne dielim hayırlı olsun :D
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
Bu haber biraz gec oldu bunu daha once yayıınladılar ama olsun guzel gene sevınım :D
 

AntiTuk

Üye
yaw arkadaşlar kotamızda 5gb olcak mı acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt