Adsense haksız yere ban

Sponsorlu Bağlantılar

ulasoc

ulasoc

Üye
    Konu Sahibi
Adsense haksız yere ban
Google, Adsese ve Play gibi ürünleri kullanan yayıncıların hesaplarını bildirimsiz feshedebiliyor. Çoğu Adsense yayıncısı hatasını dahi bilmiyor. Yıllardır elinden geleni özeni gösteren dürüst bir yayıncı dahi olsanız, hesabınız başkalarının yaptığı sahte etkinlikten dolayı sonlandırılıyor. Günlük 25$ ın altında gelir elde edenler hariç ulaşabilecekleri bir yetkili mail adresi vs yok. Gönderdiğiniz itiraz formlarına hep aynı otomatik mesajlar geliyor. Kullancının aynı isimde yeni hesap açması dahi engelleniyor. İkinci bir şanş veya hatası neyse düzeltme imkanı sunulmuyor. İnternet devi haline gelmiş, bu insanların üzerinden milyar dolarlar kazanan Google geliştiricilere ve yayıncılara makul bir açıklama yapma gereği dahi hissetmiyor. Yayıncılarda, reklamverenler ve kullanıcılar kadar eko sistemin parçasıdır. Yasaklamanın dışınında bir formül neden bulamıyorlar?

Yıllarca emek veren bu içerik sahiplerine karşı Google'ın hiç mi sorumluluğu yok. Neden bu kadar ilgisizler acaba? Algoritmalarını geçersiz etkinlikleri kaldırma üzerine geliştirsinler. Haksız kazanç yansıtılmasın. Ama bu insanların emekleri çalınmasın. Onlara karşı daha şeffaf ve sorumlu davransınlar.
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Başka reklam şirketlere yönelebilirsiniz illaki google ile çalışmak zorunda değilsiniz biraz araştırın googlun sahip olduğu youtube da google dan fazla para veren şirketler var biraz araştırmanızı öneririm çoğu kullanıcı da bu şekilde ilerlemekte .
 


Üst Alt