Adolf Hitler ve Kardeşi Arasıdaki İlginç Diyalog

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Adolf Hitler ve Kardeşi Arasıdaki İlginç Diyalog
Almanların ünlü diktatörü ve malum herkez tarafından bilinen bir yazar olan Adolf Hitler, yahudilere soykırım yaptığı dönemlerde kendisinden daha hassas ve insancıl olan kardeşiyle konuşuyorlardı. Ama adolf hitler kardeşini her zaman bir düşman olarak görmekten kendini alıkoyamıyordu. Neredeyse yahudilerden farksızdı hatta onlardan bile tehlikeliydi gözünde. Adolf hitler kardeşiyle masada yemek yerken birden belinden silahını çekti ve masanın üstüne koydu.
kardeşine;
- Al bu silahı ve beni vur!!!
kardeşi şaşkın bir şekilde;
- Ama sen benim ağabeyimsin neden seni öldüreyimki
Adolf hitler çok sakin ve soğukkanlı bir şekilde;
- Çünkü sen beni öldürmezsen ben seni öldürücem
Çünkü senin bir gün beni devirip alman ordusunun başına geçme olasılığı uykularımı kaçırıyo.
Kardeşi;
- Hayır ne senin yerine geçmek gibi bir düşüncem var nede şu an seni öldürmek
İyi peki der Adolf Hitler ve hiç düşünmeden silahı masadan alır ve öz kardeşini şakağından vurarak öldürür.

zibidi39

zibidi39

Üye
kımse bu adamı sewmıo ama ben hastasyım yaptıgı olay duygusal acıdan ıyı bısey degıl ama savasta ayıpta gunahta yoktur bana gore ve profesyenellık anlamında yaptıgı ıcın guzel dusunce.NOT(SIMDI BAZI ARKADSALR ATLICAKLAR LAFLARIMA TARTISMA CIKICAK RICA EDIYORUM SOYLEDIKLERIMI IYICE OKUYUP ADAM AKILLI CEWAPLAR VERINIZ YORUMUM HAKKINDA SONRA BENIM ADIM CIKIYO TARTISMACI DIYE BASTAN UYARIMI YAPTIM BUNDAN SONRA CIKACAK TARTISMALARDA SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM )

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
hösssssst ne bu sımdı osmanlının kardes katlını de gecmıs

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
bu adam deliydi şizofreniydi ama şu anlatılan olayda baya bi realist olduğu gözüküyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...