Adobe Reader V2.05(21) Signed Registered

Sponsorlu Bağlantılar

dafa2010

Üye
ıkı programı da ındırdım. ve lınktekı temel program ıcın sertıfıkası gecmıs program dıyor. yuklenmıyor. dıgerı zaten malum, temel programı yuklenız dıyor. benden actıvasyon ıcın herhangı bır secenek sunulmadı

sosman

Üye
bende yükleyemedim hata veriyor ikisinide indirdim

magicofteam

magicofteam

Üye
Arkadaşlar temel paketi signedleyin (imzalayın) aynı sorun bendede vardı imzaladım şimdi kurdum çalışıyor
Paylaşım için teşekkürler.

emre_alkal

Üye
ikiside olmuyor olumsuz paylaşım konu kilitlensin

e1ektronick

e1ektronick

Üye
hem arkadasin telefonu n73 olarak gorunuyor ben ve diger 5800 kullanicilari yaptiysa sorun emre_alkal'da.

once temel paketi sertifikala kur sonra diger paketi sertifikala ve kur 5800 telefona bak nasil aciliyor pdf dosyalari

resimi cok ve buyuk olan buyuk boyutlu pdflerde biraz kasiliyo ve gec aciliyo ama diger "pdf okuyucu ofis programlari"na gore guzel. digerleri hic acmiyo. ama bu kesin aciyor.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Tşkler

cnsn2676

Üye
Yok çalışmıyor, boşuna indirmeyin.

astargan45

Üye
hem arkadasin telefonu n73 olarak gorunuyor ben ve diger 5800 kullanicilari yaptiysa sorun emre_alkal'da.

once temel paketi sertifikala kur sonra diger paketi sertifikala ve kur 5800 telefona bak nasil aciliyor pdf dosyalari

resimi cok ve buyuk olan buyuk boyutlu pdflerde biraz kasiliyo ve gec aciliyo ama diger "pdf okuyucu ofis programlari"na gore guzel. digerleri hic acmiyo. ama bu kesin aciyor.

temel paketi nasıl sertifikalandıracağız yardım eder misiniz:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
opda adlı siteden sertifika alarak.sitemizde opda diye ararsanız size yardımcı olacaktır..

yasin054

yasin054

Üye
Hackli blackstar modifiye kullanıyorum temel paket ile beraber sorunsuz kuruldu ve kullanıyorum.

fizy09

Üye
Arkadaşlar iki programı da sertifikaladım olmadı. Güncelleştirme hatası diyor temel paket program için. Nokıa n97 telefonum. Hackli değil. Ama artık bir yardım edin. Pdf dosyalarını açamıyorum. Normal office de yüklü telefonda o zaten açmıyor.

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

estomb

Üye
teşekkürler

furkanutkan

Üye
teşekkürler...sizinle gurur duyuyorum

Jhin

Üye
Base' i yüklemiyor, "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" hatası veriyor...

iea96

iea96

Üye
İndirdim, Kuruyorum, Bakalım Nasıl :)

baties

Üye
İndirdim ikisini de yükledim, başta olmadı ikisini de telden silip pcde tekrar sertifikalandırdım. Sonra tekrar aktardım tele, yükledim ilkinde olmadı. tekrar installedim bu sefer oldu. inanç meselesi heralde :D
emeğinize sağlık... 5800 telefon bu arada

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirdim ikisini de yükledim, başta olmadı ikisini de telden silip pcde tekrar sertifikalandırdım. Sonra tekrar aktardım tele, yükledim ilkinde olmadı. tekrar installedim bu sefer oldu. inanç meselesi heralde :D
emeğinize sağlık... 5800 telefon bu arada
yüklerken yükleneceğine kesin inanmak gerekiyor :D

ka'in

ka'in

Üye
ovi dekini yükle

Takipçi Satın Al

Üst Alt